Mennyi idősen ÜLT FEL MAGÁTÓL a babátok?
10 hónapos a fiam. hónaposan mászott 7 hónaposan felállt 8 hósan lépegetett de még mindig nem ül fel magától.Állásból gátülésbe leül és ennyi.Nem idegeskedem a másik fiam is ezt csinálta egyszer csak rájött hogyan kell leülni és utána már ült egyedül.Egyébként lehet a babákat ültetni és kicsit kitámasztani semmi baja nem lesz tőle.Képzeld csak el a 10 hónapos fiam nem ül fel magától de az etetőszékben és a babakocsiban ül.Hogy etetném talán fekve?4-5 hónaposan már félig döntve utazott a babakocsiban különben üvöltött mint a sakál,mert nem látott.
3 gyermekes anyuka
Dőlve szokott ülni, az etetőszéke is 4 fokozatban dönthető, persze. Csak teljesen ülő helyzetbe nem szoktam tenni, hogy kitámasszam.
De pl. amikor az ölemben van és mondókázunk, tapsikolunk, akkor ülve szeret lenni, de az megint más.
első vagyok! nagyon jól tetted amit teszel kedves kérdező. én sem ültettem SOHA fel a lányomat, semmit nem erőltettem. ő 9 hónaposan ült, 10 hónaposan mászott, 11 hónaposan felállt és 12 hónaposan kezünket fogva indult el. 14 hónaposan ment önállóan. ugye ezekből le kell vonni a két hónapot, tehát ő is a nagy átlagba tartozott.
amikor a lányomat ültetni akarta bárki is a családból, azt mondtam: amíg én viszem gyógytornára, addig az lesz amit a gyógytornász lát jónak s amit én mondok!
Nagy hülyeség hogy ezt meg azt kell csinálnia egy babának! majd ha elég érett lesz rá megcsinálja! elvégre nem igazán lát az ember olyan felnőttet aki nem tud ülni vagy mászva közlekedik,s itt az egészségesekről beszélek.
csak így tovább,ügyes a babád :)
a 3-assal maximálisan egyetértek, amit ő leírt AZ az önálló ülés nem az amikor megtámasztva meg felültetve a babát úgy marad...
Nekem az első gyerekem ezt 8 hónaposan csinálta meg a második 7 a harmadik 7 hós de még nem csinálja még csak most kezdett el kúszásból kutyázni 4 kézláb majd ebből fog kiülni oldalra egyedül.
10hós a kislányom kb 1 hónapja ül fel magától fekvőhelyzetből.
Hamarabb állt és állásból szépen leült ,már régóta ül stabilan,ha valamiben megkapaszkodott ülőhelyzetbe húzta magát:)
Ne aggódj,nem kell erőltetni semmit,eljön az ideje mindennek a baba érettségének megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!