2 hónapos babátok mennyit van ölben? Elalszik magától?
Az én babám néha bealszik szopizás után, akkor csak átemelem a kiságyába, de legtöbbször az van, hogy büfiztetés után még egy darabig járkálni kell vele, ringatni, mellkasra tenni.
Nagymamája szerint nem jó, hogy ennyit van ölben, nem fejldőik rendesen a mozgása, stb., illetve hozzászokik nagyon ehhez a kényeztetéshez, és később lehetetlen lesz bármit is csinálnom mellette, mert állandóan ölben akar majd lenni.
Nekem erről más a véleményem. Kislányom is így aludt el , ahogy te is írod,csak kézben ringatva . 9 hónapos koráig így altattam, és jól működött. Mindent megtudtam mellette csinálni, főzni , takarítani. Mozgása is szépen fejlődött, egyáltalán nem maradt el a kortársaitól.
9 hónaposan már hiába ringattam nem aludt így el,akkor beraktam a kiságyba és pár perc után már aludt is, most 16,5 hónapos és azóta is így alszik el.
Ne foglalkozz azzal más mit mond, te tudod mi a jó a babádnak, neki még a közelségedre van szüksége és hidd el ettől csak bátrabb, magabiztosabb lesz majd később. vnő és 16,5 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!