Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg szokott szólalni a babátok...

Meg szokott szólalni a babátok zenélős játéka magától? úgy hogy nem ér hozzá senki?

Figyelt kérdés
Komolyan már azt hiszem szellemek vannak nálunk nem is egy játéka megszólal anélkül hogy hozzáérnénk, főleg az interaktív kutyája, vagy a zenélő asztala!??
2012. jan. 19. 13:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk a FP tanulókutya csinálta ezt rendszeresen.
2012. jan. 19. 13:52
 2/23 anonim ***** válasza:
Nálunk ia a tanuló kutyus:):)
2012. jan. 19. 13:52
 3/23 anonim ***** válasza:

Némelyik igen :S

Az egyik használat után pár perccel megszólal még utoljára saját magától, amolyan elbúcsúzásféle hangot ad ki. De rám mindig a frász jön tőlem.

2012. jan. 19. 13:53
 4/23 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy teknős, amit ha megmozgattunk kacagott. Aztán fent a polcon is néha elkezdett kacagni, végül kifigyeltem, hogy ha rásütött a nap, akkor csinálta:))) de hogy miért, hmmm..örök rejtély marad.

A tanuló kutya csak akkor beszél, ha be van dobva a többi játékkal együtt a ládába és valami megnyomja:)

2012. jan. 19. 13:54
 5/23 anonim ***** válasza:

Én a múltkor ezt hittem, mikor elkezdettzenélni a kiságyban a felhúzható zenélős altató maci :)

Aztán kiderült, hogy a lányom húzogatja (pedig olyan csendben volt, azthittem, hogy már alszik).Azóta rendszeresen zenél "magától" a maci a kis kísértetem miatt.

Teljesen magától zenélő kütyüvel még nem találkoztam itthon, de ismerős kisgyereknél már igen, mulatságos volt:)

1 éves kiscsaj anyuja

2012. jan. 19. 13:57
 6/23 anonim ***** válasza:
Igen,a rossz minőségűek.Ill. ha már merül az elem.
2012. jan. 19. 13:57
 7/23 anonim ***** válasza:
Ugyanígy volt nálunk, mint a 4. válaszolónál. Nekünk is kacagó teknősünk volt és délután amikor besütött a nap a szobába nálunk is akkor kacagott fent a polcon+ fő út melett lakunk , sok kamion megy el előttünk és akkor is beindult néha, ha elment a kamion.
2012. jan. 19. 14:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég a frászt hozta rám a tanulókutya. Éjszaka anyuka horrrorfilmet néz, nyakig betakarózva, mert ugye az olyan jeleneteknél a bátor anyuka a szemét is eltakarja. Sötét a szobában, a film is elég sötét, egyszercsak megszólal: "kukucs látlak". Azt hittem ott halok meg ijedtemben. még az elemet is kiberheltem belőle. szerencséje, hogy nem az igazi kutyánál landolt.
2012. jan. 19. 14:02
 9/23 krisztivan ***** válasza:
Igen,aludt már a fiam és nagyon halkan hallottam valami zenét.Nem tudtam beazonosítani honnan jön.Sötétben tapogatózva,lábujhegyen szedegettem ki a játékokat mire megtaláltam a zongoráját.Az zenélt.Valamelyik gombja beragadt.Azonnali"halála"volt.(elem megvonás).
2012. jan. 19. 14:05
 10/23 A kérdező kommentje:
akkor ez a tanuló kutya ilyen fajta úgy látszik. nekem is mondja hogy kukucs , látlak, meg hogy szeretlek, végülis kedves :)))). De meg szoktam nézni, és nem ér hozzá semmi sehol, és úgy dumál. Meg a játszóasztal kezdett el zenélgetni mostanában csak úgy. Meg van egy hajó amin állatok vannak, az is meg-megszólal. Néha ijesztő :)
2012. jan. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!