Meg szokott szólalni a babátok zenélős játéka magától? úgy hogy nem ér hozzá senki?
Nálunk a FP formabedobó csiga volt.
Éjszaka kellős közepén dalolászott, meguntuk, férjem szétcsavarozta, elemet kivette.
Megnyugodtunk. Épp újra elaludánk, újrakezdte.
Frjem felkelt, nézegeti, gondolt egyet, kitépte a vezetéket.
Megnyugodtunk ismét. De az a francos vacak, még így is zenélt.
Nem kamu, így is nyomta, végü a férjem átvitte a nappaliba, és módszeresen szétverte:)))
Azóta csend van.
(a játék ettől még használható, fiam nem bánta, h nem zenélt tovább:)
Az FP kutya nálunk is szokott "unatkozni", ha sokáig nem foglalkozunk vele vagy bekapcsolva felejtem lefekvéskor.
Az FP csiga valóban egy érdekes találmány. Anyukámnál van ilyenje a gyereknek, és karácsony előtt egy hétig ugyanígy szórakoztatta anyát. (Egyedül él, apukám meghalt, képzelhetitek, mennyire frászban volt, pláne, mikor már az elemet is kivette belőle, mégis zenélt!) Aztán öcsém belebütykölt egy kicsit, azóta nem zenél, ha nincs benne elem. Egyébként öcsém szerint annyira gagyin van összerakva, mint a legutolsó kínais vacak. (Igaz, ezt is Kínában rakják össze!)
Érdekes, a FP kutya még sosem szólalt meg, viszont a cirkuszi elefánt többször is!
Na meg a V-Tech körhinta ( [link] mondta már többször is éjszaka, hogy "Touch the lion!"
Na, én azt egyből felhívásnak vettem és felébresztettem az alvó oroszlánt egy kis tapira (a párom az oroszlán jegyében született) :)))))
Az FP kutya bennünket is megtréfált már.
A gyerek miatt "néha" átlopakodunk a másik szobába, hogy kicsit kettesben legyünk. Egyszer majdnem szétröhögtük a légyottot, mert a kutya megszólalt: Hú, de nagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!