Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg szokott szólalni a babátok...

Meg szokott szólalni a babátok zenélős játéka magától? úgy hogy nem ér hozzá senki?

Figyelt kérdés
Komolyan már azt hiszem szellemek vannak nálunk nem is egy játéka megszólal anélkül hogy hozzáérnénk, főleg az interaktív kutyája, vagy a zenélő asztala!??
2012. jan. 19. 13:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a tanuló kutya kezdett rá az éjszaka közepén. Apuka halál idegesen,félálomban azonnal hatástalanította:-)
2012. jan. 19. 14:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Nálunk a FP formabedobó csiga volt.

Éjszaka kellős közepén dalolászott, meguntuk, férjem szétcsavarozta, elemet kivette.

Megnyugodtunk. Épp újra elaludánk, újrakezdte.

Frjem felkelt, nézegeti, gondolt egyet, kitépte a vezetéket.

Megnyugodtunk ismét. De az a francos vacak, még így is zenélt.

Nem kamu, így is nyomta, végü a férjem átvitte a nappaliba, és módszeresen szétverte:)))

Azóta csend van.

(a játék ettől még használható, fiam nem bánta, h nem zenélt tovább:)

2012. jan. 19. 14:22
 13/23 anonim ***** válasza:

Az FP kutya nálunk is szokott "unatkozni", ha sokáig nem foglalkozunk vele vagy bekapcsolva felejtem lefekvéskor.

Az FP csiga valóban egy érdekes találmány. Anyukámnál van ilyenje a gyereknek, és karácsony előtt egy hétig ugyanígy szórakoztatta anyát. (Egyedül él, apukám meghalt, képzelhetitek, mennyire frászban volt, pláne, mikor már az elemet is kivette belőle, mégis zenélt!) Aztán öcsém belebütykölt egy kicsit, azóta nem zenél, ha nincs benne elem. Egyébként öcsém szerint annyira gagyin van összerakva, mint a legutolsó kínais vacak. (Igaz, ezt is Kínában rakják össze!)

2012. jan. 19. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Érdekes, a FP kutya még sosem szólalt meg, viszont a cirkuszi elefánt többször is!

Na meg a V-Tech körhinta ( [link] mondta már többször is éjszaka, hogy "Touch the lion!"

Na, én azt egyből felhívásnak vettem és felébresztettem az alvó oroszlánt egy kis tapira (a párom az oroszlán jegyében született) :)))))

2012. jan. 19. 14:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is a V-Tech játékok csinálják ezt! Ki is szoktam őket kapcsolni, ha nincs egyik gyerek kezében sem!
2012. jan. 19. 15:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekünk a FP forgó kapcsol ki-be, ha a tv-t felhangosítom vagy csatornát váltok.
2012. jan. 19. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Az FP kutya bennünket is megtréfált már.

A gyerek miatt "néha" átlopakodunk a másik szobába, hogy kicsit kettesben legyünk. Egyszer majdnem szétröhögtük a légyottot, mert a kutya megszólalt: Hú, de nagy!

2012. jan. 19. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Nállunk is volt már hogy éjszaka kellős közepén a kisfiúnk szobájában megszólalt valami kütyű!Nállunk csak nagy ládikóba vannak dobálva a játékok!A vicc az volt hogy a 30 cm-re fekvő,alvó gyerek fel sem ébredt rá!Mi meg a másik szobából csukott ajtón keresztül hallottuk!
2012. jan. 19. 23:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Na, éjszaka beindult a noé bárkája ismét. Egyfolytában gluggyogott, kattogott. nem volt kedvem szerelni hajnali 3-kor, bevittem a fürdőbe és betettem a mosógépbe és rázártam.
2012. jan. 20. 13:49
 20/23 porcukormókus ***** válasza:
Nálunk is a tanulókutyus csinálta ezt a legváratlanabb pillanatokban. És mindig ugyanazt: "Kukucs, látlak"..
2012. jan. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!