Normális hogy ennyire anyás?
Egy aggódó apuka vagyok.
Kislányom 17 hónapos és nem tud meglenni az anyja nélkül.Nem hajlandó aludni csak vele,ha éjjel(vagy nappal)felébred,ha nem az anyja megy be hozzá,olyan sírásba tör ki,hogy zinte fuldoklik.
Anyuka már teljesen ki van merülve,nem tud pihenni,kikapcsolódni.Egyszeűen nem lehet a kicsi nélkül semmit.
Mit lehet ezzel kezdeni?Ez így normális?Másnál is van így?
Nálunk is így van. 22 hónapos a lányom.
Csak velem alszik el, én kellek, ha felébred...
Padlón vagyok, de ez van.
Ne aggódj apuka, eljön majd a Te időd is, meg a férjemé is... REMÉLEM! :-D
Próbáltátok már, hogy úgy fekteted le, hogy a feleséged egyáltalán nincs is otthon?
Az én kisfiam 21 hónapos, rajong az apjáért, elaltatáshoz azonban én kellek, ha otthon vagyok. Azonban elég okos már ahhoz, hogy felfogja, ha nem vagyok otthon, így olyankor minden probléma nélkül elalszik az édesapjával, sőt, ha ketten megyünk el, a nagyszülőkkel is. Ha már nem szopizik elaltatás előtt, akkor főleg meg lehetne próbálni. Kis sírás talán lenne, de egyáltalán nem vészes, és 17 hónap után tényleg jár az anyukának a kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!