Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történne, ha kórházba...

Mi történne, ha kórházba kellene feküdni hirtelen és baba csak anyatejet hajlandó elfogadni, csak cicin alszik nappal, éjjel is sokszor igényli és nagyon anyás?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon rosszul lettem és ezen gondolkodtam.
2011. dec. 9. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm 2 hetes baba mellett kórházba került. Kapott egy külön szobát és beköltözhetett vele a baba is.

De ne történjen azért ilyen!!

2011. dec. 9. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, vagy bátyáméknál az volt,hogy nem maradhatott bent a baba,hanem mindig vinni kellett be,ami mindenkinek igen macerás volt,elsősorban a babának, a napi többszöri öltözés-vetkőzés, utazás.Hál istennek csak pár napig tartott.
2011. dec. 9. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy ott, hidd el, 1 nap alatt megszokná az új helyzete, és inná cumisüvegből a tápszert, meg apával is el tudna aludni. Nagyon alkalmazkodóak tudnak lenni a babák, én már sokszor érzem úgy, hogy csak mi anyák csinálunk olyan nagy dolgot ebből az egészből.
2011. dec. 9. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
ha nem engedik hogy ott legyen veled, fejd a tejed, apa hazaviszi cumisüvegöl adja, ha gyogyszerek miatt nem szoptathatsz, tápszert kap és közben fejd a melled,el ne apadjon, öntsd a csapba. mikor én szültem, 8 napig nem szoptathattam antibiotikum miatt, fejnem kellett, és 9 napon szopott elöször, 9 hónapig:)
2011. dec. 9. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:

A kisfiam korababa volt, 3 hónappal született hamarabb. Én 3 hónapig fejtem itthon éjjel-nappal, és bevitték neki kétnaponta az anyatejet. Mire hazajött, sajnos már tápszeres lett, mert a sok stressztől elapadt a tejem 3 hónap után.:) Itthon még próbálkoztunk, de az már csak egy érzelmi kötődés kialakítása volt, nem igazi szoptatás...:(

Szóval ha jön egy helyzet, akkor az ember megoldja, legyen bármilyen váratlan, vagy rossz. Hidd el, nem szabad ezen előre gondolkodni, mert lesz megoldás, ha úgy adódik! És ne legyen semmi bajod, jó egészséget kívánok neked!!

2011. dec. 9. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem tényleg nem lesz semmi baj és az is lehet, h tényleg jól tudnak alkalmazkodni a helyzethez. Félelmetes érzés mikor már felelősek vagyunk egy kis emberekéert és nekünk bajunk eshet bármikor.
2011. dec. 9. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Ezért nem lenne szabad az anyukáknak ennyire magukhoz szoktatni a babákat.
2011. dec. 9. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Hát kedves utolsó, ledöbbentett amit írtál, mondhatom! Lehet, hogy nem is normális dolog, hogy a szívünk alatt hordozzuk őket 9 hónapig, aztán pedig a testünkből tápláljuk...igazad van, ez abnormális viselkedés! Minden anya "monnyon le"! :D :(
2011. dec. 10. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Tényleg megdöbbentő kedves utolsó előtti. Szerintem az a normális, ha a baba kötődik hozzánk, ott van a baj, ha a babának pár hónapos kora után tökéletesen mindegy kivel van. Sok tanulmány, kísérlet van erről. Na, de ezt ne boncolgassuk. A lényeg, hogy bementem ma az ügyeletre és minden oké. A kisbabam alszik is szépen mellettem.

Köszi a válaszokat!

2011. dec. 10. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kellene ám leharapni a fejét a válaszolónak, aki azt írta, hogy nem kellene annyira magukhoz szoktatni az anyáknak a gyereket. Mert valami igazsága azért van. Biztosan nem úgy gondolta a válaszoló, hogy nem törődik a gyerekkel és folyton lepasszolja. Miért kell mindent a végletekben értelmezni??? De igenis a gyereknek is jó, ha megszokja, hogy nem csak az anyával van, hanem apával,nagyszülőkkel stb... Mert aztán azokkal a gyerekekkel van a baj az óvodai beszoktatásnál, akik nem hagyták néha-néha valakire a gyereket. Én megfogattam, hogy pár hetente ott hagyom éjszakára a kicsimet a Maminál, hogy megszokja, ha valami közbejön, akkor ne legyen az, hogy nem marad el mással, csak velem. Nem hiszem, hogy ettől sz.r anya lennék!! Azért ez a gyereknek is jó ám.
2011. dec. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!