Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történne, ha kórházba...

Mi történne, ha kórházba kellene feküdni hirtelen és baba csak anyatejet hajlandó elfogadni, csak cicin alszik nappal, éjjel is sokszor igényli és nagyon anyás?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon rosszul lettem és ezen gondolkodtam.
2011. dec. 9. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze, abban is van igazság, amit te írsz, kedves utolsó! De itt nem egészen ez a probléma, olvasd csak el a kérdést újra! A kérdéses kisbaba bizony még anyatejes, még annyira pici, hogy nem is táplálják hozzá! Azt meg kötve hiszem, hogy a drága nagymami meg tudná szoptatni!:) Persze cumisüvegből ő is etetheti anyatejjel, ez igaz! Ennek ellenére mindenképpen problémát okozna, ha az édesanya kórházba kerülne, azért ezt mindenképpen ismerjük be!
2011. dec. 11. 15:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem akarom ezt boncolgatni, de ha már így alakult ám legyen. Régen ugye az emberek nagy családban éltek manapság nem. Mi hárman élünk, sokszor el van napjával, nagymami 30 km-ről jár heti 2 x vele is el van, de hiába évesnél, állásnál én kellék neki. Persze, ha történne valami biztos egy idő után elfogadná a helyzetet, de jelenleg nem tartunk ott. A gyerekem, ha én kellek neki képes több órát orditani. Mindenkinek joga van úgy nevelni a gyereket ahogy akarja vagy ahogy tudja. Ezt azért írom mert senkit nem minősítsék, de az igaz, hogy egy csecsemőt nem lehet csak úgy annyira bízni. Amúgy én fejni sem tudok mert nem tudok annyit lefejni mint amennyit ő ki tud szopizni. És azért, hogy felkészültek váratlan helyzetekre egyenlőre nem adom oda senkinek eszembe sem jutott meg ezért szilveszterezni sem megyünk, de ha más máshogy csinálja nekem az sem baj.
2011. dec. 11. 19:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Van a kommentemben pár értelmetlen mondat mert telefonról írtam és néha magától kicserélte a szót. Tehát senkit nem akarok kritizálni.

Köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!