Miért nem lehet váltogatni a cumikat?
Azt olvastam, hogy ha egy fajta cumit el fogad a baba nem szabad cserélgetni. Azt nem fejtették ki, hogy anyaga, forma vagy mi, de "nem szabad"!!!!
Alapból nem akartam, h cumizzon a babóka, de így télen, ha felébred a fagyon, talán nem árt, ha nem üvölti végig a hazavezető utat.
Na már most, abban a boltban, ahol hirtelen megálltunk nem volt csak Canpolos, és én, ha már cumink van, Aventeset szerettem volna (márka mánia :))
De ugyebár, amit olvastam....
Mi Nuk-osat használunk,ugyanolyan jó mint az Aventes.
Szerintem ha a baba egy fajtát szok meg akkor úgyse fogja elfogadni a másikfajtát.De erről még nem hallottam,igaz én amúgy se akartam cserélgetni a márkákat.
Nyugodtan váltogasd, ha elfogadja.
Az én fiam is avent márkafüggő, még mindig csak a 0-6 hós cumit fogadja el, a nagyobb 6-18 hóig valót olyan ívben hajítja el, hogy egy kézilabdás becsületére válna.
Már 10 hónapos, de nem hajlandó mást elfogadni, úgyhogy veszem ezt továbbra is.
Ez nem arról szól, hogy nem szabad, mert valami baj lesz belőle, hanem sokkal inkább arról, hogy nem fogadják el a másfajtát.
Általában van minden babának 1-2 kedvenc formája és ha azt megszokta, akkor nem szeret egy kényelmetlenebb verzióra váltani.
Nálunk úgy volt, hogy etetőcumiból volt többféle, és egyszercsak azt vettem észre, hogy már csak a "mellalakút" fogadja el.
Nekünk Aventes is van itthon, Mam is és NUK is.
Az Aventet utálja, azt tényleg nme fogadja el, de a Mam-ot és a NUK-ot simán cserélgetjük pedig más a formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!