Tápszeres etetésnél mikor kell váltogatni az Aventes cumikat?
Figyelt kérdés
Pl: a 3+ azt jelenti, hogy 3 hónapos korától már azt kell használni? Mostanában kislányom sokat nyüglődik etetésnél, lehet azért, mert bem jön elég gyorsan? Még 1est használok.2008. okt. 21. 13:50
1/3 anonim válasza:
nekünk is Aventes van. Fiam hós elmúlt. Olyan van nekünk amin 3 féle nyílás van. mindig másképp fordítom nek oda, így könnyen lehet szabályozni a folyás mértékét. A 3-asnál már 2 lyuk is van és gyorsabban megy. ha nagyon eszik én átfordítom a 2-re és nem nyel akkorákat... . de ezt neked kell kitapasztalnod.
2/3 anonim válasza:
fiam 5 hós elmúlt... bocsi elírtam.
3/3 anonim válasza:
Én az elején az 1-es Aventost(1 lyuk van rajta) használtam a tápszerhez,amikor sűrűbb tápszer kellett jött a 2-es és az 1-es maradt a teának.Még 10 hónaposan is így van,játszócumiból pedig csak a 0-3 hóig valót fogadja el,bár csak alváshoz kell.Én nem szeretem a variábilis cumit (3 fajta lyuk méretű),1* főzelékhez próbáltam,most pedig jól elvan a szekrényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!