Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kis segitség kellene?

Egy kis segitség kellene?

Figyelt kérdés

sziasztok van egy babaszobánk és szeretném tavasszal kifesteni Én magam :)(NŐ)

Kreativkodni szeretnék

Zöld és sárgára kérdésem az lenne hogy tavasszal el lehet e kezdeni kifesteni vagy várjak nyárig? Hideg falon is lehet festeni?

Át szeretném variálni a gyerekszobát és ezt nem tudom

Akik maguk festették mikor tették? És hány napos melo? Mert 1 nap alatt kifestettük anno fehérre de vajon a színes festékkel való festés nehezebb lesz?

Ha már ki van festve kb hány napig nem szabad visszaköltöztetni a gyereket? 1-2 hét átszellőztetés elég lesz? Help

és van e olyan festék ami baba barát nem tartalmaz ártalmas anyagot?

2012. jan. 24. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz nehezebb kifesteni. Amikor kint folyamatosan 15 C körüli az idő, már elkezdheted.
2012. jan. 24. 09:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Szia. Mi októberben festettük a gyerekszobát. Én festettem ki (nő) 5 óra alatt sárgára. Mi a Héra előre bekevert színes festékét választottuk. 2 nap után visszaköltöztettük a babát, aki akkor volt 8 és fél hónapos. Pár napig nyitva hagytuk a szobaajtót még éjszakára, de nagyon hamar elmúlt a festékszag. Nem volt durva, hisz ez vizesbázisú festék.
2012. jan. 24. 09:16
 3/15 A kérdező kommentje:
OkiKa köszike kb mennyibe került egy ilyen szoba kifestése(festékre gondoltam)Hány doboznyit használtál fel? elöre bekevert volt?
2012. jan. 24. 09:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Mit szolt a párod hogy kifestetted?
2012. jan. 24. 09:19
 5/15 anonim válasza:
szia! a párom festő és azt mondta kilehet festeni, ugyanannyi időbe telik mint amennyi a fehér volt,kivéve ha mintákat is szeretnél.A víz bázisu festék nem káros de a szellőztetés kell!
2012. jan. 24. 09:20
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de vigyázz a sárga festékkel, főleg ha zölddel ötvözöd! Nagyon vakíthat, jól kell megválasztani az árnyalatot. Mi is azzal próbálkoztunk először, de nagyon bántotta a szemünket, ezért végül narancssárga-zöld kombó lett a vége, ami viszont nagyon szépen harmonizál.

2012. jan. 24. 09:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Olyan drágák vagytok hogy válaszoltok meglepinek szánom:)

és jo látni hogy nem hurrogtok le hogy miért én festem ki? nincs párom? vagy nincs festö?

Köszönöm

8/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippet
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj, hogy te fested ki? Én kifestettem már az egész házat egyedül és azért nem bíztam a páromra, mert jobb szeretem az ilyen munkát egyedül elvégezni, mert akkor tudom, hogy biztos 100%ot adok bele :) A gyerekszoba 6 óra volt 2 rétegben festve. Duluxal festettem, de minden festékre rá van írva a kiadóssága. Ja és szeptemberben festettem, de akkor nagyon jó idő volt. Hugom most festetett ki, így télen. Megszáradt neki is hamar, hisz megy a fűtés ezerrel.
2012. jan. 24. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi kedves
2012. jan. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!