Egy kis segitség kellene?
sziasztok van egy babaszobánk és szeretném tavasszal kifesteni Én magam :)(NŐ)
Kreativkodni szeretnék
Zöld és sárgára kérdésem az lenne hogy tavasszal el lehet e kezdeni kifesteni vagy várjak nyárig? Hideg falon is lehet festeni?
Át szeretném variálni a gyerekszobát és ezt nem tudom
Akik maguk festették mikor tették? És hány napos melo? Mert 1 nap alatt kifestettük anno fehérre de vajon a színes festékkel való festés nehezebb lesz?
Ha már ki van festve kb hány napig nem szabad visszaköltöztetni a gyereket? 1-2 hét átszellőztetés elég lesz? Help
és van e olyan festék ami baba barát nem tartalmaz ártalmas anyagot?
Szia!
Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de vigyázz a sárga festékkel, főleg ha zölddel ötvözöd! Nagyon vakíthat, jól kell megválasztani az árnyalatot. Mi is azzal próbálkoztunk először, de nagyon bántotta a szemünket, ezért végül narancssárga-zöld kombó lett a vége, ami viszont nagyon szépen harmonizál.
Olyan drágák vagytok hogy válaszoltok meglepinek szánom:)
és jo látni hogy nem hurrogtok le hogy miért én festem ki? nincs párom? vagy nincs festö?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!