Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség, babakocsi téma egy...

Segítség, babakocsi téma egy 1 éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Babakocsit szeretnék venni, 3 kerekűt amit teljesen fel tudok ültetni. Milyet ajánlotok? Nem vagyok otthon ebben a témában.Előre is köszönöm!Linkelhettek is!
2012. jan. 14. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen árban gondolkodsz? Használ is lehet, vagy csak új?
2012. jan. 14. 21:38
 2/9 A kérdező kommentje:

max 20000 Ft, persze lehet használt is, de azért az árához nézve, jó állapotban legyen

Köszönöm, hogy segítesz!

A lényeg, hogy teljesen fel tudjam ültetni, mert ami most van, nagyon gáz!

2012. jan. 14. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Szia

Nekünk ilyen van,én meg vagyok vele elégedve,egyetlen"gond"nagyobb hézagokban elakad a kerék!

2012. jan. 16. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

nekünk is olyan van,mint a második válaszolónak,én nagyon tudom ajánlani.én mondjuk használtan vettem 5 ezerért,használtuk egy évet,nem kíméltem,de úgy néz ki,ahogy megvettem.most tettük el,már nem használunk kocsit.a bevásárló hálója hatalmas,és nagy súlyt elbír.én mindig dugig pakoltam bevásárláskor,és jól bírta,pedig több üveg ásványvíz is volt benne rendszeresen.

úgyhogy nekünk nagyon bevált.

2012. jan. 16. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:

pont 20, és imádtuk :)

első vagyok, pierre cardin 637, kifutó modell, nem tudom miért. Jól ültethető, lábaközt kicsúszás gátlóval.

[link]

széles ülőfelület, lábzsák, jó kerekek, jó billentés, nem akad el. Használtan max 10et adj érte.

Ja, nem 3 kerekű. Az miért fontos?

2012. jan. 16. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a fajtát sokan dicsérik, nekem ugyan Coletto Austinom van, ami az Aveonál jóval nagyobb, de én újszülöttnek vettem két éve. Magával a márkával megy vagyok elégedve, semmi baja, semmi kopás, a huzat mindenhol patentos és tépőzáras, könnyen mosható.

[link]

2012. jan. 16. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

tapasztalatom ezzel nincs, de nézegettem, hogy jónak tűnik :) még keresek :)

2012. jan. 16. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan van amit az utolsó írt és nagyon-nagyon szeretem! :)
2012. jan. 17. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Itt találtam Neked véleményt a Coletto Aveoról, bár valaki azt írja, hogy a Coletto egy nagy vacak, mert még nem tolt az illető válaszoló Peg Peregot, hát én toltam, de azt ugyanúgy képtelen vagyok tolni, mint a legolcsóbb ernyőkocsit, pedig a PP-ben csak egy két hetes gyerek volt. Nekem a három kerekű kocsik jönnek be, mert valahogy más a súlypontjuk, könnyen meg tudom billenteni, hogy járdaszegélyhez, vagy magasabb padkához érek, nem kell a hátuljára rálépnem. Ja és tök jól pakolhatók, mert hátul nincs az a "kereszt" vagy hogy írjam, ahol a kocsi csukódik, mert ugye ezek lapra csukódnak. De nekem még tetszik az Espiro Magic 3 is, abból is sokat látok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. jan. 17. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!