Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál az az Anyuka,...

Mit csinál az az Anyuka, akinek rossz evő, válogatós babája az elkészített vagy előkészített kaját nem akarja megenni, vagy alig eszik belőle a babája?

Figyelt kérdés
Sajnos, amit én főzök, azt nem igazán eszi meg, így marad az üveges. Volt többször is, hogy már háromfélét bontottam fel, de alig evett belőle. Egy ismerős azt mondta, hogy ne adjak neki csak egyfélét és ha nem kell neki, akkor a következő étkezésnél majd eszik többet, de ő akkor sem igazán eszik többet. Már teljesen kétségbe vagyok esve és ideges vagyok miatta. Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak, hogy jobban egyen. Van olyan, hogy 5 óra is eltelik a két etetés között és nem akar enni.
2009. máj. 28. 10:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Engem is nagyon kiborít, főleg mikor dobhatom a szemétbe a kaját. Próbálom, hogy ne húzzam fel magam és ne idegeskedjek, de egyre kevésbé megy a dolog :(

Sajnos én szoptatni nem tudom az elejétől fogva, így marad a tápszer, ha olyan kedve van és megissza. Milyen joghurtot adsz neki?

2009. máj. 28. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
kulfoldon elek,babajoghurt van itt.de olyan mint a nathur joghurt.ez az egyetlen dolog amibe tudok valamit belekeverni neki.ma is foztem uj dolgot,hat mit ne mondjak nem evett belole semmit.nagyon elegem van.kitartast nekunk; ] ]
2009. máj. 29. 05:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is próbálkoztam tegnap joghurttal, gyümölcsöt és Sinlacot kevertem hozzá, kicsit evett belőle. Hát tényleg kitartás, jobbat nem tudok :S
2009. máj. 29. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy most hogy vagytok kajával?

Eszi v nem eszi?

2010. szept. 13. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!