A rossz evő, válogatós babából sose lesz jóevő gyerek?
Nem lehet, hogy fogzik a babád? Az enyém akkor csinált ilyeneket és olyankor még a tápszer sem kellett neki. :S De mondjuk akkor még mindig jobb étvágya volt mint most... Sajnos most nagyon rossz evő. Alig eszik és azt is nagyon megválogatja, hogy mit. Már nem is számolom naponta hányféle étellel kínálom és mégis alig eszik. Én már mindent kipróbáltam: amikor nem evett nem erőltettem, mindig megkínáltam mikor kaja idő volt, de ha nem evett hagytam, adtam helyette olyat amit kért (legtöbbször nyers hagyma magában), próbáltam már megtömni is, kergettem kanállal a kezemben, de annál rosszabb volt, leültem enni vele, leültettem vele már az egész családot, de senkivel nem evett. Utána jöttek az étvágyjavítók amik csak ideig-óráig hatottak. Hidd el már ki vagyok, de nem tudok mit csinálni ezért nem is idegesítem magam ezen. Most hallottam egy anyukától egy számomra eddig még ismeretlen vitamin szirupról ami nagyon jó étvágyat csinál. Most ezt szeretném kipróbálni hátha bejön. Vitacolan a neve és 0 éves kortól adható, ha gondolod próbáld ki.
Ha nekem ez sem jön be akkor már tényleg csak a reménykedés marad... Anyósom mesélte, hogy a párom ugyan így volt, 2 éves koráig alig evett azt hitték éhen fog halni, hurcolták orvoshoz hogy mi a baja a gyereknek, de semmi baja nem volt. Utána két évesen egyszer csak elkezdett enni. Remélem az én fiam is elkezd mert amit most csinál az katasztrofális. 22 hónapos és nincs 11 kg sem, ki vannak a bordái, nagyon vékony. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!