9 hónapos babám sokat szeret álldogálni itthon, kell rá adni cipőt? Ha igen, milyet, puhatalpút ami nem fogja a bokáját, vagy olyan szandit ami fogja a bokáját?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok...2012. jan. 21. 02:01
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Én nem adok rá semmilyen cipőt a lakásban, az enyém is állandóan áll. Szerintem a legegészségesebb ha mezítláb van , illetve zokniban.
4/9 anonim válasza:
A lakásban akkor sem adtam rájuk cipőt,amikor már mentek. Felesleges a bokáját tartani,mert zokniban sem lesz semmi baja. A cipő csak akadályozza a járásban,akármilyen vékony talpú. Sőt,a legtöbb kisbaba igen gyorsan lebűvöli a lábáról,mert kényelmetlen neki.
5/9 anonim válasza:
Lakásban soha nem hordtak cipőt a gyerekeim, illetve az előző lakásunkban télen elég hideg volt az előszoba és a konyha talaja, ott liliputi puhatalpú volt rajtuk, mert azt sosem akarták levenni, kényelmes volt nekik (minden más cipőt egy másodper alatt levetették) így gyakorlatilag felfázás ellen volt rajtuk egy időben csak, de a bokájukat tartani nem kell, sőt, nem szabad, hiszen akkor pont azok az izmok-inak nem fognak tudni megerősödni, amelyekre amúgy igen nagy szükség van.
6/9 anonim válasza:
Zokni és kész. De ha nagyon hideg nálatok a kő, akkor a liliputi bőrtalpú kis cipőcskéket add neki. Erre a szandálra még ráér később. Vagy lehet kapni olyan zoknit, aminek bőr a talpa, vagy szilikon.
7/9 anonim válasza:
Nekem a gyógytornász mondta, hogy kell bentre cipő, de csak ha már jár a baba. Nem lépked, nem áll, hanem jár. Addig felesleges.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Utolsótól kérdezném, hogy a gyógytornász mit mondott, ha már jár a baba, akkor milyen cipő kell bentre? Magasszárú, bokafogós, vagy puhatalpú, bokát nem fogós? vagy milyen...
2012. jan. 21. 18:12
9/9 anonim válasza:
Kemény talpú, olyan, ami tartja a bokáját is. És hogy nem kell egész nap rajta lennie, de legalább annyit legyen cipőben, mint mezítláb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!