Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 eves gyonyoru jokisfiu...

1 eves gyonyoru jokisfiu babam, nem panaszkodhatok ra. Ma pl. foztem es odajott nyuszogott es rajtam logot, egy darabig turtem aztan szzinte felkaptam es abbahagytam a fozest, talan durvan kaptam fel?

Figyelt kérdés
es neha mikor elpattan a cerna akkor durvan felkapom.nagyon szeretem es az a legrosszabb h tudom h ilyet nemszabadna picibabammal tennem es megis.volt olyan is h elkepzeltem h lenyomom a viz ala.egy idiota vagyok.valamit kene szednem,antidepresszanst v csak nyugtato teat??
2012. jan. 21. 00:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úristen!!!!!!!!!
2012. jan. 21. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jó a kisfiam, és rendes is velem, de én pl olyan típus vagyok hogy nem bírom ha nyafog, (pedig most ez a korszak jön). Én is elfogadom ahogy előttem már íták, hogy ez a dolgom, őt nevelgetni játszani, a nyüszi is abból van hogy ő velem akar játszani stb. Pl a főzést úgy oldottam meg, hogy 4-5 műanyag edényt, szűrőt összeválogattam, meg kisebb fakanalat habverőt... és ha főzök a polifomot beviszem a konyhába, és leteszem neki, 20 percig elfőszöget velem, aztán kicsit csinálunk mást és folytatjuk a főzést ha kell. (ami fontos , ne most akarjunk 5 fogásos eédet készítemi :) Én pl a teregetésbe is bevonom, vizes zoknikat szoktam odaadni neki, kicsit eljátszik, majd odahozza hogy tegyük fel azt is. jó móka hogy ha a szekrényét rendezgetem , akkor az egyik fiókot ami a zokni harisnya... fiók, azt ő is kipakolhatja, és megtanítottam neki hogy vissz is kell tenni a helyére, nagyon ügyes :))))) Szóval vond be amibe csak tudod, és próbáld meg elfogadni hogy más dolgod nincs mint vele lenni. Persze van más is , de azt meg akkor csinálom ha alszik 8pl a vasalás. SZóval így már sokkal jobbak a napok, sokat nevetgélünk, és nem készülök ki a nyafogástól-hisztitől. most 13 hónapos a kisfiam.
2012. jan. 23. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

#12-es nagyon szépet és jót írt! saját tapasztalatom is ilyen: rendkívül gyorsan ügyesednek a segítésben - és az, hogy egy kicsit eljátszik vele - még ránk is üdítően hat! mert minden érdekes, meg kell ismerni - és nem belsazürkülve, mechanikusan tenni.

A legtöbbet, a legérdekesebbet a gyerekeimtől tanultam, azáltal, hogy figyeletem, hogy haladnak a megismerésben, a beszédtanulásban!

2012. jan. 23. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!