Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 eves gyonyoru jokisfiu...

1 eves gyonyoru jokisfiu babam, nem panaszkodhatok ra. Ma pl. foztem es odajott nyuszogott es rajtam logot, egy darabig turtem aztan szzinte felkaptam es abbahagytam a fozest, talan durvan kaptam fel?

Figyelt kérdés
es neha mikor elpattan a cerna akkor durvan felkapom.nagyon szeretem es az a legrosszabb h tudom h ilyet nemszabadna picibabammal tennem es megis.volt olyan is h elkepzeltem h lenyomom a viz ala.egy idiota vagyok.valamit kene szednem,antidepresszanst v csak nyugtato teat??
2012. jan. 21. 00:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Neked néha el kell szabadulni otthonról!!!!!

Megoldani, hogy valaki vigyázzon a kicsire! Menj el csavarogni,semmit se csinálni, bóklászni- rendbejön a lelked. És újra türelmes leszel. Legalább 3x egy héten 1-2 órára. Van, akire rá tudod bízni??

2012. jan. 21. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Ajánlatos lenne segítséget igénybe venned. Pszichiáter, pszichológus.
2012. jan. 21. 00:56
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

nekem is vannak hülye gondolataim néha. én is meg szoktam néha rázni ha nem marad veszteg amikor be akarom pelenkázni. olyankor rámnéz - és veszteg marad. tehát néha igenis tudnia kell, hogy szót kell fogadni. Persze a nap 99%ban puszilgatom, ölelgetem, énekelek neki, összebújunk, szopizik, stb.

Én is ki tudok akadni ha sokat nyafog,ez normális a részedről.

Tényleg mozdulj ki többet!

2012. jan. 21. 00:59
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Elképzeled,hogy lenyomod a víz alá???

Gyorsan keress fel egy orvost!!

2012. jan. 21. 07:34
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Én azt gondolom, hogy ezek a kimerültség, depresszió kezdeti jelei lehetnek. Tényleg intézz magadnak gyerekmentes szabadidőt, pihenést, sétát. Menj barátnőzni, moziba, amit szeretsz. Ne hagyd elhatalmasodni magadon a depressziót, mert az egyikőtöknek sem lesz jó!

Embert próbáló időszak ez minden anyukának, akárki akármit is mond, de még a neheze csak most fog jönni kétéves kor körül, pihenned kell, feltöltődni más jellegű programokkal!

2012. jan. 21. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Csak szimplán azt monadnám,hogy kimerült vagy,de mivel elképzeled,hogy a víz alá nyomod...hűű.sztem orvosi segítség kell neked! pszichológus vagy ilyesmi. Nálam is elszakad néha a húr,de max. erősebben fogom meg vagy rákiabálok. Ha ilyen egyáltalán eszébe jut vkinek,sztem az nem normális! Hidd el, nekem ikreim vannak,az első 3 hónapban totál depressziós voltam, sokszor nem is leltem bennük örömöt,meg elegem volt, de ilyesmi vagy ehhez hasonló sosem fordult meg a fejemben.
2012. jan. 21. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Hidd le, kedves utolsó, ez is depressziós tünet, nem más. Sajnos, ha bedurvul a dolog, komolyabb bántalmazás is lehet belőle. Most kell megfékezni!!!
2012. jan. 21. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

orvos! eszembe nem jutna ilyen, volt hogy fölkaptam elvittem az ágyhoz letettem,kimentem lehiggadtam. De hogy viz alá nyomnám/még gondolati szinten is/soha!!!!

keress fel pszichologust!!

2012. jan. 21. 11:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Írtam én azt valahol,hogy ez nem depressziós tünet? Az,ezt én is tudom és mivel én is voltam egy kicsit enyhébb formájában, tudom milyen amikor az ember nem tudja magát visszafogni. De akkor is orvosi segítség kell neki!
2012. jan. 21. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Azt hogy ezt képes voltál ide leírni, és kimondani - kétlem hogy indokolttá tegye azt hogy dokihoz fordulj. Nem mondom, hogy most egy bűnös lélek vagy vagy ilyesmi, de azt sem hogy ez rendben volt.

Én azt nem értem, hogy írod gyönyörű, jókisfiú, nem panaszkodhatsz rá - és nem értem hogy akkor miért tartod idegesítőnek vagy miért mész el gondolatban addig hogy lenyomod a víz alá... mert ha azt írnád hogy a kisfiad állandóan kikészít és már nem bírod és ilyesmiken képzelődsz, az megint más... persze akkor sem jó.

Én nem írom azt hogy szabadulj ki néha, mert szerintem az csak részben segítség, hiszen utána újból indul a mókuskerék.

Nekem régebben az segített átjutni a sok idegeskedésen, hogy nem tudok főzni, takarítani, aludni éjjel... hogy elfogadtam hogy ez a dolgom, a munkám - lehet hogy amikor bevállaltam a gyereket nem tudtam hogy mit vállalok pontosan, de ő az én gyermekem, én akartam, az én döntésem - és a legjobbat kell adnom neki, nem haragudhatok rá csak mert engem akar, őt nem érdekli hogy te főzöl, mosol, stb. Ezt próbáld meg elfogadni, persze ezek után is lesznek "piszkos" gondolataid, de ezeknek egyáltalán ne tulajdoníts nagy jelentőséget, csak nevesd ki magad ezek miatt.

2012. jan. 21. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!