Milligest után teherbeesés? 3 évig szedtem és már 6 hónapja abbahagytam. De semmi. Miért? Miért nem mondta az orvos, hogy baj lehet utána?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 12:17
1/4 anonim válasza:
Mert nem lehet baj utána. Nem a gyógyszer okozza valószínűleg, az sem bizonyított, hogy a méhnyálkahártyát elvékonyítaná. 6 hónap még nem sok idő, kivizsgálni is csak 1-1,5 év után szokás. Drukkolok, hogy hamar összejöjjön!
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a gyógyszer a hibás! Sajnos a baba nem megy egyik napról a másikra! Mármint a teherbe esés! Főleg,ha rágörcsöltök,hogy most legyen baba,akkor főleg! Van aki iszonyat szerencsés,de van akinek évekig kell várnia egy babára! SAJNOS! Én is türelmetlen vagyok,pedig még csak 1 sikertelen hónapon vagyunk túl! Vagyis nem is sikertelen,mert tök jó sokat együtt lenni,és szeretjük egymást,és ha most nem,majd jövőhónapban! Vagy inkább később,csak legyen egészséges! Így állj hozzá! Ne azért szexelj,mert muszály,hanem mert élvezed! És ne az ovu napon,hanem amikor jól esik! :)
3/4 anonim válasza:
Nem a gyógyszer a hibás, neked alapból nem lehetett teljesen rendben a ciklusod, amikor elkezdted szedni. Ezért kell normális orvoshoz menni felíratni, aki hajlandó alaposan kivizsgálni, mielőtt szeded, mert ezek a gyógyszerek nem cukorkák! Én többször szedtem évekig M-t és soha semmi problémám nem volt, szabályos ciklusaim is voltak és teherbe estem simán.
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó! Honnan tudod, hogy nem voltak rendben a ciklusai? Honnan tudod, hogy most nincsenek tökéletes ciklusai? Mert erről egy szó sem esett. Miért betegség, miért patológia, ha fél évnél tovább kell próbálkozni? 18 hónap védekezés mentes szex után a teherbeesés esélye 80-85%. Nem kell orvoshoz menni fél év után, ha amúgy a ciklusaiddal nincs baj. És az, hogy még nem estél teherbe, semmit nem jelent. Biztosan nehéz várni, de türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!