Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minusz 8-10 fokban kiviszed...

Minusz 8-10 fokban kiviszed levegőzni 3-4 hetes babád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10 hónaposan sem viszem ki ilyen hidegben,csak míg elmegyünk a nagyért oviba.-5 fokig lehet kint altatni a gyerekeket.És mindegy h alszik v ébren van,mert ő nem mozog,az arca teljesen lefagy.
2012. jan. 18. 16:45
 12/25 anonim ***** válasza:
17%

Sok okos,féltem a gyerekem még a szellőtől is!

3 gyerekes anyuka vagyok!

Nyugodtan kiviheted a babádat,csak ügyelj a réteges öltözésre,és a séta idejére.Ne órákat legyetek kint,és sétáljatok el a boltig,,vagy a postára,piacra,stb...ettől semmi baja nem lesz!!!Bármennyire is kicsi szüksége van a levegőzésre,minden nap,és ha megkérdezed az orvosod ő is ezt fogja mondani,ráadásul neked is jót tesz a mozgás,séta.

Bár mondjuk azt énis megkérdezném, merre laksz hogy ilyen hideg van felétek?! :-)

2012. jan. 19. 08:04
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Hát igen, kibicnek semmi sem drága, kedves 3 gyerekes anyuka.

Kérdező, szerintem se vidd ki!

2012. jan. 19. 08:28
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Sok okos 3 gyerekes kibic anyuka, aki nem bírja ki, hogy ne mondja meg a tutit:

az orvos mondta, hogy ne vigyem ki. Tudom, te okosabb vagy az orvosnál is, hiszen 3 gyereked van, de ne haragudj, nekem nem vagy elég hiteles ennyi tapasztalattal. Számomra hitelesebb egy szakember, akinek ezer meg ezer gyerekkel van tapasztalata. De büszke lehetsz magadra, hiszen te aztán fantasztikusan okos és hozzáértő vagy.

Kérdező, ha ilyen hideg van, szerintem se vidd ki. A doki nekem azt mondta, hogy legalább 2 hónapos legyen, ha ilyen hidegben kiviszem.

2012. jan. 19. 09:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem M.O-on lakom, és nincs 8 fok csak 6, még várok pár napot mindenkép.köszönöm mindenki válaszát!!!!
2012. jan. 19. 15:05
 16/25 ANDREA21 ***** válasza:
mínusz 5 fokig szabad kivinni kb.15 percre, de annál tovább ne tartsd kint, mert belélegezheti a hideg levegőt a száján és megbetegszik
2012. jan. 20. 11:14
 17/25 anonim válasza:
0%
Én nem viszem ki, mert nincs szerencsére.
2012. jan. 20. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
XD
2012. jan. 20. 23:54
 19/25 anonim válasza:
42%

Én 58 éves és férfi vagyok.

A gyerekeket ( kettőt neveltünk fel )ilyen hidegbe is minden nap kivittük.Nagyon jól be kell bagyulálni. A kis arcocskákból csak az orr és a szem látszott ki.

Soha semmi baj nem lett belőle.

2012. jan. 25. 08:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Nah végre egy épeszű!
2012. jan. 25. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!