Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minusz 8-10 fokban kiviszed...

Minusz 8-10 fokban kiviszed levegőzni 3-4 hetes babád?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 18. 15:06
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
nem, semmiképpen, inkább marad a szoba jól átszellőztetése! Persze a kicsit addig ki kell vinni másik szobába, nappaliba!
2012. jan. 18. 15:07
 3/25 A kérdező kommentje:
Mi baja lehet?
2012. jan. 18. 15:09
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
ez még hideg neki, megfázik, tüdűgyuszi. Még kicsi nincs annyira hozzászokva ehhez az időhöz. Gondolj csak bele pár hete még benned volt, jó melegben, védve mindentől!!!
2012. jan. 18. 15:12
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

Nappal nincs -8-10 fok.

Ugyan nekem 2 hónapos, de ha esik ha fagy reggelente kelünk öltözünk és megyünk, a testvérének valahogy el kell jutnia oviba.

Persze ha nem muszáj nem tekergek vele órákat fagyban.

2012. jan. 18. 15:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most -7 fok van, és eszem ágában sincs kivinni. Egy 3 hetes babának még kanyarban sincs a hőháztartása, pillanatok alatt úgy megfázik, hogy csak lesel. Szellőztess gyakrabban, az pont elég neki levegőzésnek (persze ne legyen bent a szobában amikor szellőztetsz)
2012. jan. 18. 15:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
3-4 hetesen nem vinném ki, de 2 hónaposan 15-20 percekre igen, kivittem és nem volt semmi bajunk. tényleg csak picit mentünk le, amíg kiszellőztettem jól a lakást is és mentünk is haza.
2012. jan. 18. 15:17
 8/25 anonim ***** válasza:
39%

Nyáron ajánlott 2-3 hetesen kivinni, télen csak 4-6 hetesen. A védőnőtök nem mondta, könyvben vagy neten sem olvastad?

-5 fok alatt viszont egyáltalán nem szabad kivinni a kisbabákat.

Mi baja lehet? Ki akarod próbálni? Ha akarod, úgyis kiviszed, nem igaz? :P

2012. jan. 18. 15:21
 9/25 anonim ***** válasza:

Hol van ilyen hideg??? Brr.

Bp 0 fok.

Én nem vinném ki, ha csak nem muszáj valami miatt (pl nagyobb gyerek miatt). És ha kivinném, akkor is csak úgy, hogy hordozókendőben elöl, jól felöltöztetve és becsomagolva még az én télikabátom alá is. Olyankor a levegőt "rólam veszi", tehát nem a hideg kintit szívja be közvetlenül, és az orra hegye se látszik ki...

MOndjuk egyik gyerekem sem volt télen 3-4 hetes...

2012. jan. 18. 15:38
 10/25 anonim ***** válasza:

5. válaszoló, attól függ, hogy hol vagy az országban.

Nem vinném ki, én is a -5 fokot tudom a védőnőmtől. (Nyilvánvalóan más a helyzet, hogyha vinni kell a másik testvért oviba, de csak azért, hogy levegőzzünk, nem mennék ki vele.)

2012. jan. 18. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!