Mit vigyek babalátogatóba második gyerekeseknek?
Nemsokár autazom Magyarországra, és két barátnömnek is lesz/lett még egy ugyan olyan nemü babája. (mindegyik lány)
Az egyiknél 2 év a másiknál másfélév korkülömbség van/lesz.
Nem szoktunk nagy ajándékozást csinálni csak mikor a baba megérkezett, én is és ök is adtak ajándékot. (én is a második lányunkat várjuk és nálunk is csak másfélév külömbség lesz).
Most viszont nagy bajban vagyok mit vigyek az apróságoknak.
Mindegyiknek nagy csalájda is van, vagy is a rokonoktól is mindent megkapnak.
Ruhát így semmi képpen sem tudok vinni. Játék mindegyiknek minden megvan a tesótól.
Kozmetikumokat a babának nem szeretek vinni, mert mi is kaptunk jhonsonos dolgokat amiket soha nem használtam, egy másiktol meg kipirosodott a babám böre.
Pelenka megint az a kérdés mit használnak, mi vált be nekik.
Na de akkor mit?
Hihetetlen hogy az én kérdésemben valaki lepontozott 2 választ is amit én nem is tartok rossz ötletnek.
Nem nektek, hanem nekem kell tetszeni az ötleteknek.
Egyik anyuka nem használ csak ritkán rendes pelust, a moshatóhoz meg nem értek, de amúgy ebböl jött az ötlet hogy nekik innen a nagy Bio németországból viszek bio ruhát. itt az alnatura boltokban is lehet bio ruhát kapni.
a másiknak meg lehet olyan pamperst amit otthon nem lehet kapni.
de még gondolkodom, és lehet anyukáknak veszek valamit még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!