Mitől lehet az, hogy 7.5hetes kislányom kb.2 hete nehezen alszik el, ha meg elalszik sokszor összerezzen és ijedten felébred?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 00:37
1/6 Kerria válasza:
úúú, de jó kérdés. Bocsánat csak offolni tudom. Várom én is a válaszokat, mert nálam is ez van pár napja. 7 hetes a kislányom.
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy most kezdik zavarni a zajok, próbálj meg 20 percig csöndben maradni körülötte, kb annyi idő míg mélyebb alvási szakaszba ér. De lehet hogy más a gond. A fiam is csinálta ezt kb ebben a korban hogy összerezzent, de nem ébredt fel teljesen, visszaaludt, viszont nekem azért volt akkor fura, mert nem zajra csinálta, csak úgy
3/6 anonim válasza:
Én kb ilyen korban kezdtem hason atatni, mert háton mindíg összerezzent.
leírtad alapján ez a Moro reflex, de ezt lassan kinövi.
HA nagyon aggódsz kérdezz rá a dokinál.Én inkább mikor bizonytalan voltam, megkérdeztem a dokit, ha más nem telefonon, mert inkább 1000* kérdezzek, és már "nézzen paramaminak", de számomra megnyugtató volt.
4/6 anonim válasza:
Ebben a korban általában az altatàs nehezebbé vàlik. Míg ùjszülöttk ént szinte bármikor képesek elaludni, később segíteni kell nekik az ellazulásban. Az is lehet egyébként hogy az emésztése ébreszti fel. A fent leírt 20 perces mòdszer nekünk bevàlt.
5/6 anonim válasza:
Még egy észrevétel: az én 4 hònapos kisfiam felületes alvási szakaszában még a szénsavmentes (!) àsvànyvizes palack szisszenésére is rendszeresen összerezzen. Sokszor az alig hallható zajok jobban zavarják, mint a hangosak. Én mostanàbsn rádióra altatom és úgy tűnik, így jobban alszik. 7:45-ös voltam
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem zaj miatt csinálja ugyan is mindig megy a tv. sőt jobban zavarja a csend ha kikapcsolom a tv-t felébred automatikusan,és csak nap közben csinálja éjszaka nem.
2012. jan. 17. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!