Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves kislányom náthás,...

1,5 éves kislányom náthás, köhög. Viburcol kúpot tettem neki, milyen hamar kezd hatni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ez homeopátiás készítmény így az a jellemző, hogy először felerősödik a tünet (betegtájékoztatóban is benne van).

egyébként köhögésre, náthára inkább gyógyszert adj neki :S orrcsepp, sóoldat, stodal.

ez a kúp inkább alvászavarra és fogzásra van, legalábbis nem hallottam, hogy köhögésre is adják, persze ettől még lehet ;)

jobbulást!

2012. jan. 17. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kúp enyhe nyugtató, ettől nem lesz jobb neki!!!
2012. jan. 17. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én se hallottam még senkitől, hogy Viburcolt alkalmazott volna náthára. Azt mi is fogzáskor jelentkező alvásproblémákra próbáltuk (más kérdés, hogy nálunk arra sem használt...)

Ha minden áron homeopátiával szeretnél próbálkozni, akkor inkább az Oscillococcinumot próbáld meg. Jobbulást!

2012. jan. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!