Szerintetek a Dóczi Zorka, vagy a Dóczi Zselyke név a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 22:44
12/24 anonim válasza:
hírtelen ahogy olvastam azt hittem, hogy valami mesefigura neve. nekem őszintén egyik se jön be...egy kicsit mókás, legalábbis számomra.
13/24 anonim válasza:
Zorka helyett inkább Zora,úgy tetszik:)
14/24 anonim válasza:
Vigyázz, mit válaszolsz, mert ha azt írod, hogy egyik sem tetszik, akkor jól lepontoznak!
15/24 anonim válasza:
Dóczi Dóra
Dóczi Dorina
Akkor inkább valami ilyesmit választanék...
17/24 anonim válasza:
A kettő közül szerintem a Zorka jobb. De ami nekem tetszene még a vezetéknévvel az VIKTÓRIA,DOMINIKA,DOROTTYA.
18/24 anonim válasza:
Szia!
Nem akarlak megbántani, de hogy lehet ilyen neveket kitalálni?!
Inkább válasszatok valami kevésbé "hangzatos" nevet, nem a név teszi az embert, illetve a kevesebb néha több...
Mondjuk Dóczi Anna, Dóczi Emma, Dóczi Csilla...
Ezek mind szépek.
19/24 anonim válasza:
Minden 2. lánykát Zselykének neveznek el aki most születik. Most jött divatba, de már(!) Dunát lehetne rekeszteni vele. És hiába különleges név, így már nem lesz az ha, majd az osztályába mondjuk a 20 lányból 10 Zselyke lesz. Zorka aranyos, de mivel most ilyen "ősi magyar nevet adjunk a gyereknek" láz van elcsépelt lesz ez mind, sajnos.
De a Zorka a szimpatikusabb! :)
20/24 anonim válasza:
Nekem a Zorka nagyon tetszik, de kimondva egyik sem hangzik jól a vezetéknévvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!