Szerintetek a Dóczi Zorka, vagy a Dóczi Zselyke név a szimpatikusabb?
Ne haragudj, de hangosan kimondva mindkettő kellemetlen...
Ha már nagyon muszáj választani, akkor két rossz közül a kisebbiket, az pedig a Zselyke.
Nekem egyik sem szimpatikus.
A Zorka még mindig kevésbé ellenszenves. Ne haragudj, de a Zselyke nekem olyan hülyegyerekes.
Már napok óta kérdezgeted a lányneveket itt a gyakorikérdéseken, ezek szerint még nem sikerült dönteni ;-) (gondolom, nincs túl sok Dóczi vezetéknevű, aki éppen lánybabát vár).
Szerintem kimondva egyik név sem hangzik jól a vezetéknévvel, én a helyedben még tovább keresgélnék.
Persze csakis a ti döntésetek, de ha megkérdezed, gondolom, azért teszed, mert érdekel mások elfogulatlan véleménye is.
A Zorkáról nekem az ötödik elem című film jut az eszembe, ott Zork-nak hívták a főgonoszt. A zselykéről meg valamiért a "zsemlye" régies elnevezése.
Nem tudnátok a gyerekeiteknek, valami egyszerű, kevésbé feltűnő nevet adni?
Miért nem adjátok egyszerűen a Hajnalka nevet a Zorka helyett, ugyanazt jelenti !
A Zselyke meg az jelenti, hogy folyó, patakocska, hát nem tudom, tényleg ezt akarjátok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!