Melyik a szimpatikusabb:anya vagy anyu? Melyikre tanitod?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 14:47
2/14 anonim válasza:
Szia! Én mindig anyát mondok, szerintem ez kedvesebb mint az anyu, talán a mély magánhangzó miatt.
4/14 anonim válasza:
mami:$
a nagyi így viszont nyanyus:D de tényleg:)
5/14 anonim válasza:
anya :) de a férjem az anyukáját anyunak hívja.
6/14 anonim válasza:
Mama és Papa vagyunk, de nagyobbik lányom magától talál ki verziókat, azokat is szeretem. :o) (Mami, Mamika, Mamaka, Mamácska, Papával ugyanezek...)
Az "anya" szót nálunk az "adjál"/"figyelj ide" helyett használja.
Vicces, amikor azt mondja az apjának: "Anya Papa!!" Illetve ezt a szót bárkinek mondja, és ilyenkor a nőneműek meghatódnak, mert azt hiszik, annyira közelálló személyek. :o)
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem az anyu szimpatikusabb,de nem hallok olyat gyereket aki anyuzna ,a jatszoteren sem.Ezert erdekelnek a velemenyek.
2010. máj. 31. 14:57
8/14 anonim válasza:
Jo kerdes:)
En mindig Anyanak meg Apanak szolitottam a szuleimet a ferjem meg Anyunak meg Apunak.
De a fiunknak mindketten Anyat meg Apat mondunk es nem beszeltunk ossze:)
11 honapos kisfiu anyukaja
9/14 anonim válasza:
Én Anyát tanítottam, aztán a lányom mondja mindkettőt, de leggyakrabban Anyukának hív.
10/14 anonim válasza:
Ha neked az anyu szimpatikusabb, akkor tanítsd arra. Ne foglalkozz másokkal:) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!