Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek a 6 hónapos babátokna...

Vennétek a 6 hónapos babátoknak Adidas melegítőt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 18:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Én a Vaterán vettem egy Adidas és egy Reebok melegítőfelsőt. Egy 40 darabos csomag része volt, 200 Ft-ra jött ki darabja. 6 hónapos a lányom és az Adidas az egyik kedvencünk, mert végre ennek nincs kapucnija.
2012. jan. 16. 20:07
 12/41 anonim ***** válasza:
Nem. Én személy szerint azért nem, mert az utcára én nem adok melegítőt a gyerekemre (nevezhettek emiatt sznobnak :D), otthonra meg sajnálom, ahhoz drága. Kaptunk egyet karácsonyra, egy mérettel nagyobb, szerintem nyárra lesz jó a lányomra. Gyönyörű, meg édes, csak nem tudom, hová fogom ráadni. Talán ha azokhoz a rokonokhoz megyünk, akiktől kaptuk. :)
2012. jan. 16. 20:48
 13/41 anonim ***** válasza:
Nálunk a nagymamától kapott, mondjuk outletben lett véve 2500ft ért,megérte, nagyon jó. Úgy értem puha anyagú, nem fakul, nem szakad, jó a gumírozása is, megfelelő a szabása, nem szűkös a pulcsi újjban. És a pulcsit már vagy fél éve használja és mintha új lenne, a gatyát már kinőtte.
2012. jan. 16. 23:51
 14/41 anonim ***** válasza:
Ha nagyon megtetszett akkor nyugodtan vedd meg. Én most a Zarától rendeltem le az oldaláról a következő teljes ruhatárát.:) 4 hónapos és újszülött kora óta szeretem úgy öltöztetni mint egy vagány kiskamaszt:D Szerintem nagyon viccesek ezekben a szerkókban és imádnivalóan cuki is. Rengeteg fényképeket készítűnk róla. Nekem nagyon tetszik amikor mai divatnak megfelelően valami extravagány ruhát meglátok az ő méretében. Van akinek ez tetszik és van akinek a hagyományos. Abba öltöztesd, ami számodra a legnagyobb örömöt jelenti. Ha a kérdés az, hogy gyorsan nő-e a korában ezért drágállod ha 1-2 hónap alatt kinövi akkor a válasz az, hogy számodra akkor nem éri meg. Mi egy ideig Spanyolországban laktunk ahol a Zarának külön bébibutikja volt és ott a szülők sportot űznek abból, hogy ugyan olyan ruhába járatják a kis bébiket mint amiben éppen a szülő is van. Sajnos itt nem tudok ugyan olyat venni magamnak is, de legalább ő is hagy legyen vagány. Az anyagi részét azt mindenki maga döntse el. Nálunk az a max 10e ft tényleg nem számít igazán összegnek egy ruhácskára. Mi csak úgy kezdtünk neki a családalapításnak, hogy előtte bebiztosítottuk magunkat anyagi téren. Akinek ez nem adatott meg az ettől még szerintem 1-2 vagányabb ruhadarabot mégis megengedhet ha vágyik rá. Ha ő kis is növi a fényképeken 20 év múlva is nézegetheted, hogy az a ruhácska amit megálmodtál rá ott volt rajta... De egyébként tényleg sokaknak nem igazán van igényük a babát szépítgetni ennyire vagy más tetszik nekik...
2012. jan. 17. 00:01
 15/41 anonim ***** válasza:
Jaj,utcára én sem vinném melegítőben ,de pl.az adidas sportcipők jók utcára,és olyan cukik pici méretben:-) A melegitő meg otthonra,erdei sétára teljesen jó.
2012. jan. 17. 07:27
 16/41 anonim ***** válasza:

Használtan persze, miért ne?

Több is volt a fiaimnak, meg Nike, meg Lonsdale stb. És bizony vettem hozzá Adidas kocsicipőt is, kemény 1500 Ft-ért :) Mindig megdicsérték őket, hogy milyen vagányan vannak öltöztetve :) Ha tudták volna, hogy így is csak kb. annyiba került a ruhájuk, mint a gagyi kínai ruhák, biztos dobtak volna egy hátast :)

Újonnan viszont biztosan nem veszek nekik ilyesmit, majd csak kamasz korukban. Piciként pikk-pakk kinövik, utána meg pikk-pakk tönkremenne. Majd akkor kapnak ilyen drága cuccokat, amikor már nem nőnek olyan gyorsan és tudnak is rá vigyázni (persze, ha majd megtehetjük).

2012. jan. 17. 08:31
 17/41 anonim ***** válasza:

Persze, vennék, ha olcsó lenne :)

Vettem már neki amúgy adidas cipőt is, majdnem vadi új, és 1ft volt :)

2012. jan. 17. 10:23
 18/41 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem annyira nem durván drágák. Használtan nem szeretek ruhákat venni, mert annyira felbosszant, hogy keresek egy fajtát amit megálmodtam és nincs a méretében... Meg az már nem olyan új, hogy tudjam semmi baja nincs. Nyilván nem leszakadt cipzárról van szó, de egy használt ruhácska és egy vadi új között van különbség. A mosás után néhány alkalommal megváltozik. De legalább arra a néhány alkalommal te láttad új korában is a szép ruhát. Meg nekem megnyugtatás így hogy eredeti is. Cipőt végképp nem vennék használtan, mert azokon mégjobban látszik. A babák meg úgyis kinövik mire látható az elhazsnálódása. Most lehet szidni, de én ha már egy ruha nem úgy áll rajta mint mikor megvettem már nem adom rá többet. Ha drágállod és azért nem akarod megvenni vedd meg és ha kinövi eladhatod. Van akik mint látod szívesen megveszik a használt holmikat és igaz, hogy nem fog tönkremenni miután ti kinövitek, nyugodtan továbbadhatod.
2012. jan. 17. 11:32
 19/41 anonim ***** válasza:

Ehhez a használt-nem használt dologhoz annyit hozzáfűznék, hogy az általam vásárolt használt ruhák 95%-a úgy néz ki, mint amit megvétel után 1x kimostak.

Ami agyon van mosva, vagy kinyúlt, kifakult, szakadt, hibás stb, azt egyszerűen nem veszem meg és kész.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább megveszem az alig használt minőségi ruhát, mint az új gagyit, mert kb. egy árban vannak. Pl. legutóbb egy ilyen ( [link] Deacthlonos télikabátot vettem 2000 Ft-ért. Oké, ez nem olyan brutálisan olcsó, de ha újat akartam volna venni, akkor csak gagyi kínait kaptam volna, azt viszont utálom.

Persze, akár megvehetném az újat is, csak tök feleslegesnek érzem. Inkább majd akkor költök többet a gyerekek ruháira, amikor már nem csak 1 szezont tudják hordani.

2012. jan. 17. 13:44
 20/41 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek vele, hogy utcára nem való a melegítő.

Szerintem nyugodtan add rá otthon, kérdező, vagy a játszótéren legyen rajta. Bár most hideg van, ha egyáltalán jó lesz rá, tavasszal, akkor még ráadhatod.

Vagy ha mentek játszóházba.

Bár manapság már a játszóházba is úgy fel vannak öltöztetve a gyerekek, mintha színházba mennének. :D

2012. jan. 17. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!