Vennétek sportcipőt (adidas, nike, . ) a már járni tudó babátoknak?
Arra gondolok, hogyha szeretnék egészséges cipőt a babámnak, akkor pl.: siestát kell vennem, mert csak az felel meg az elvárásoknak vagy a sportcipőket is úgy gyártották, hogy megfelelő egy 14-15 hónapos babának?
Kíméljenek azok a válaszolók, akik azt írnák, hogy minek drága cipő.
Köszönöm a válaszokat
Amíg nem volt gyerekünk, addig én is ezen a véleményen voltam, hogy ne fogok soha ilyen cipőt venni, mert úgyis hamar kinövi, stb....!
Az igazság az, hogy nem drágább, mint a siesta és társai. Én már hallottam azt is valakitől, hogy a siesta egyáltalán nem olyan jó, mint mondják. Nem tudom.
Mi az oviba siestát vettünk, mert azt mondták, hogy mivel ott egész nap a lábán van mindenképpen jó cipőnek, szandálnak kell lennie. Az utcára vettünk Nike cipőt is, és még olcsóbb is volt mint a siesta! Bementünk a Dichmann-ba, és a sima saját márkájú cipőjük is 4-5 ezer Ft. Akkor már úgy voltunk vele, hogy teszek még hozzá 2 ezret és megveszem neki a jobbat. Nem rongyrázásból, vayg ilyesmi, mert sajna nincs mire rázzuk, nem állunk úgy anyagilag!:(
Húú, de gyorsak vagytok lányok:))) Akkor nyugodt lélekkel fogok neki sportcipőt venni:)
Néztem egy Nike-t, pihe könnyű-8.500Ft
Egész fiatalkoromban én is kizárólag márkás sportcipőkben jártam és imádtam őket, mert rendkívül kényelmesek voltak.
a fiamnak volt ősszel nike-ja, én rühellem, mert nem jó. a talpa sem az igazi, és lépni sem szépen lép benne.
anyósom erőltette akkor is, és most is kezdi már, de már hajthatatlan vagyok:)
én az elefantenben v a pediped flex-ben bízom. amit még ajánlanék az a shooshoos. gyönyörű cipők, olcsók és jók.
[link] - elefanten pl.
[link] - pediped flex, bár ez még nagy lesz valszín.
[link] - shooshoos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!