Vennétek a 6 hónapos babátoknak Adidas melegítőt?
Én sajnálnám rá a pénzt, úgyis hamar kinövi.
De gondolom azok veszik, akiknek 10 000 ft annyi, mint nekem 100 ft.
Én vettem használt ruhaboltban a 18 hónapos lányomnak egy gyönyörű, szerintem soha nem használt adidas melegítőt 3000 Ft-ért.
Azért vettem meg, mert mentünk wellnesselni ( ezt kaptam névnapomra) és tudtam, hogy ott eléggé megy a rongyrázás, és nem akartam, hogy "kinézzenek" minket. Tudom, hogy nem kellene az ilyennel foglalkozni, de nekem rosszul esik, ha megnéznek az emberek.
Amúgy csak turis ruhája van a lányomnak, ezt sem kerestem, csak a kezembe akadt és megvettem, mert kapóra jött.
Azóta is áll a szekrényben,pedig még mindig jó rá, de soha nem adom rá mert a hétköznapokra sajnálom, és úgy fogja kinőni, hogy kb 3-4 alkalommal volt rajta összesen.
Újonnan, márkaboltban biztosan nem vettem volna meg, de láttam, hogy az ekkora, pár hónapos babákon is ilyen melegítő, és márkás cipő volt a szállodában.
Ha valamire hasonló programotok van és tényleg megengedheted magadnak akkor vedd meg, de amúgy ki fogja látni? Most télen overáll alatt annyira mindegy, hogy márkás e vagy sem.
Nem kell ennyire mindig a külsőségeknek élni.
Az egyik anyuka csak márkásat vesz, mert fél, hogy leszólják a no name ruhák miatt.
A másik meg csak használtat, mert fél, hogy leszólják, amiért rongyrázó.
Mi lenne, ha olyat venne mindenki a gyerekének, ami neki tetszik? Akár 20 ezres, akár egy darab ezres darabról van szó! Nem kell mindig a külső szemnek meg a másik anyukáknak élni! Éljetek a saját pénztárcátok és elveitek szerint. A márkás baba anyukája lenézi a turisat, a turis meg lenézi a márkásat....nem kell mindig ettől félni, nem minden anyuka genyózik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!