Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek a 6 hónapos babátokna...

Vennétek a 6 hónapos babátoknak Adidas melegítőt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 18:04
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
79%

Én sajnálnám rá a pénzt, úgyis hamar kinövi.

De gondolom azok veszik, akiknek 10 000 ft annyi, mint nekem 100 ft.

2012. jan. 16. 18:10
 2/41 anonim ***** válasza:
42%
Nem, mert felesleges, ahogy az előttem lévő anyuka írta. Még ha netán elakarnád adni, sztem nem lenne könnyű. Én majd ilyen márkás rucikat majd 14-15évesen veszek Neki:)
2012. jan. 16. 18:16
 3/41 Kerria ***** válasza:
42%
nem, még magamnak sem. Rossz az ár-érték aránya. Nekünk beleférne a büdzsénkbe, de pénzkidobásnak tartom.
2012. jan. 16. 18:17
 4/41 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem felesleges, annyi pénzért már nem is egy ruhát veszek neki, meg aztán egy 6hós baba mind1 mi van rajta akkor is tündéri. Na meg majd jól leeszi és kinövi.
2012. jan. 16. 18:18
 5/41 anonim ***** válasza:
0%
Nálam nem a márka dönt, ha látok olyat, aminek tetszik a színe, akkor megvenném, ha megtehetném, de vannak olyan márkás cuccok is, amik nem tetszenek. Mindenkinek más a pénzkidobás, nekem a csinos ruha nem az, akkor ha valóban jól néz ki. Én pl. idegenek által használt ruhát nem adnék rá a babámra, de rengetegen azt teszik. Nem vagyunk egyformák.
2012. jan. 16. 18:31
 6/41 anonim ***** válasza:
71%
Persze, a turiban, vettem is már! :-)
2012. jan. 16. 18:49
 7/41 anonim ***** válasza:
0%

Én vettem használt ruhaboltban a 18 hónapos lányomnak egy gyönyörű, szerintem soha nem használt adidas melegítőt 3000 Ft-ért.

Azért vettem meg, mert mentünk wellnesselni ( ezt kaptam névnapomra) és tudtam, hogy ott eléggé megy a rongyrázás, és nem akartam, hogy "kinézzenek" minket. Tudom, hogy nem kellene az ilyennel foglalkozni, de nekem rosszul esik, ha megnéznek az emberek.

Amúgy csak turis ruhája van a lányomnak, ezt sem kerestem, csak a kezembe akadt és megvettem, mert kapóra jött.

Azóta is áll a szekrényben,pedig még mindig jó rá, de soha nem adom rá mert a hétköznapokra sajnálom, és úgy fogja kinőni, hogy kb 3-4 alkalommal volt rajta összesen.

Újonnan, márkaboltban biztosan nem vettem volna meg, de láttam, hogy az ekkora, pár hónapos babákon is ilyen melegítő, és márkás cipő volt a szállodában.

Ha valamire hasonló programotok van és tényleg megengedheted magadnak akkor vedd meg, de amúgy ki fogja látni? Most télen overáll alatt annyira mindegy, hogy márkás e vagy sem.

2012. jan. 16. 18:58
 8/41 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire mindig a külsőségeknek élni.

Az egyik anyuka csak márkásat vesz, mert fél, hogy leszólják a no name ruhák miatt.

A másik meg csak használtat, mert fél, hogy leszólják, amiért rongyrázó.

Mi lenne, ha olyat venne mindenki a gyerekének, ami neki tetszik? Akár 20 ezres, akár egy darab ezres darabról van szó! Nem kell mindig a külső szemnek meg a másik anyukáknak élni! Éljetek a saját pénztárcátok és elveitek szerint. A márkás baba anyukája lenézi a turisat, a turis meg lenézi a márkásat....nem kell mindig ettől félni, nem minden anyuka genyózik :)

2012. jan. 16. 19:08
 9/41 anonim ***** válasza:
Budapesten a Baby Outlet-ben nagyon olcsòn vettem Nike melegítôt.
2012. jan. 16. 19:09
 10/41 anonim ***** válasza:
42%
Igen,vettem ilyen dolgokat egész kicsi korától. Valóban nem olcsó holmik,de megtehetjük,hogy ilyeneket vegyünk,úgyhogy megveszem.
2012. jan. 16. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!