Az almapépet a babának milyen típusú almából érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 19:59
1/7 anonim válasza:
Nekem a goldent mondták amit szeret, de a jonatánt is megeszi az kicsit savanykásabb.
2/7 anonim válasza:
Nekünk a jonatán jött be, az idared elég savanykás. A goldent holnap fogja megkóstolni, meglátjuk.
3/7 anonim válasza:
gála alma.puha és jó édes,mármint úgy puha,hogy nem annyira erősek a rostjai,jó pépesre lehet csinálni.a mucsu is isteni,az nagyon édes,sárgás alma,nekem ez a kettő a kedvencem és a fiamnak is
4/7 anonim válasza:
Mi goldent, jonagoldot és idaredet próbáltunk, mindet szereti. Egyszer kapott valami citromalmát, de lehet hogy nem jól írom a nevét, az kegyetlen savanyú, de a fiam azt is megette.
6/7 anonim válasza:
Mi gálát eszünk, kisfiam ezt szereti a legjobban. Finom édes a húsa, egyáltalán nem savas. Nem túl kemény, de nem is kásás. Szerintem ez a tökéletes almafajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!