Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket tud csinálni 26hónap...

Miket tud csinálni 26hónap körüli gyereketek, amit különlegesnek vagy furcsának tartotok? Mely szavak a kedvencei és hogy ejti ki őket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
26 honapos pontosan, kisfiu. Egyes szam masodik szemelyben beszel. Kiszasz, ha ki akar szallni a kisagybol. Nem kersz tobbet, vagy csak simat "tobbet", ha nem akar mar enni. Kulonlegesnek azt tartom, hogy nagyon sok verset tud, azokat amiket enekelni szoktam neki, csak o dallam nelkul mondja. Furcsa, hogy neha azt mondja "subagi" es rettenetesen rancolja hozza a szemoldoket es orrocskajat. Es ha megkaparintja a habverot, csapkod vele es ezt mondja: alita-kalita. Kulonben szep tisztan beszel, de nem jottem meg ra hogy ez a ket szo mit jelenthet.
2011. dec. 28. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Ja, a cornflakes-t kolifnak mondja. Regen a banan babe volt, a kislany kikacs, a cumi cupi es a lufi lupi volt. Amit a legtobbet mond, az a kiszasz es akarsz setalni. Mikor a babakocsiban van.
2011. dec. 28. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
alita-kalita az enm a hangja a habverőnek? Nekem ugy tünik mintha egy uj hangutánzó szó lenne:-)
2011. dec. 28. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
A kislányom már 7 éves, de ilyen korában mindig azt mondta a formabedobóra, hogy dzsimbó. Fogalmam sincs, honnan vette. :) Azóta nekünk a formabedobó dzsimbó. :)
2011. dec. 28. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:
3-as valaszolonak, nem tudom mi az alita-kalita, az az igazsag, hogy nem is nagyon szoktam hasznalni a habverot, inkabb a gepet hasznalom. Fogalmam sincs mi lehet! :-) de koszi az otletet.
2011. dec. 28. 20:33
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk a teknősbéka volt "gáji". Na ezt sem tudom hogy jött ki:-)
2011. dec. 28. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Ja, elso vagyok, azt elfelejtettem, hogy a madar nalunk regen Robert volt!! Fogalmam sincs honnan jott ez neki. Magatol atallt a madar szora. Es Karacsonykor fennhangon mindenkinek Boldog Karacsonyfat kivant.
2011. dec. 28. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
2 éves a lányom és a megigazít helyett megágíz-t mond, egyébként tisztán és folyékonyan beszél.
2012. jan. 3. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 2 éves pont és neki az óvoda odova!De amúgy ő is tisztán beszél már!
2012. jan. 3. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Nállunk a szomszéd kislányt Reninek hívják,a 20 hós fiam Noninak hívja!Foggalmam sincs hogy ez is hogy jött ki!

A kislány közölte a szüleivel otthon hogy ezentúl Noninak hívjatok!

2012. jan. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!