Miket tud csinálni 26hónap körüli gyereketek, amit különlegesnek vagy furcsának tartotok? Mely szavak a kedvencei és hogy ejti ki őket?
Ha megengeditek egy aranyos sztorit leírok...
A keresztfiam még nem volt 3 éves mikor jöttek nőnapot köszönteni az apukájával(az öcsém) az autóba mondta neki,h majd ha megjönnek mondjad keresztanyádnak,hogy ....-ugye a köszöntést.Épp feküdtem akkor voltam várandós a kislányommal.
Szóval a nappali kanapén pihentem,a párom a fogadta Őket...a keresztfiam azzal nyitott,hogy megkérdezte az uramat:-Anyád itthon van????-a keresztanyádból csak az anyád jutott az eszébe:DDDD
Én már itt sikítoztan a röhögéstől,mert a párom elég poénos ember és vette a lapot elökörködött a gyerekkel még...
Megtörtént aztán a nőnapi köszöntés és amikor búcsúztak el odajött hozzám a keresztfiam,átölelt és igy búcsúzott
:Na,szia és boldog születésnapot keresztanyád:DDDD
Jól megráztam a lányomat még órákkal később is könnyesre röhögtük magunkat.
De egyébként is irtó nagy figura a kisember:)
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!