Kisfiam 15 hónapos, és a kukacán még nem tudom lehúzni a bőrt. Már használtuk az aaaaaadvantan krémet, de nem lett jobb Mit fognak csinálni vele a Heim Pálban (hétfőn megyünk)?
Szia, az én fiam is ilyen idős, és Neki egyáltalán nem lehet felhúzni egy ici-picit sem a bőrt. Az urológus azt mondta hogy 2 éves koráig nem baj ha nem megy fel. Majd akkor kell újra visszavinnem.
Minden este próbálkozunk fürdésnél, azt mondta ne aggódjak, szépen lassan kis fog tágulni a bőr és fel fog menni.
Nem azért repedezett be a bőre mert húzgáltad Neki? Azt javasolta az orvos, hogy nagyon óvatosan bánjunk a "cerkával" mert csak rosszabb lesz ha sérül. :(
Remélem nem azért piros amiért nekünk volt. Mi az ügyeletre kerültünk pár óra alatt 1,5 évesen.
Nagyon kicsi, olyan 2-3 mm volt a lyuk neki a fitymán, ez valahogy begyulladt-elzáródott a nyílás, nem tudott pisilni, csak úgy hogy közben "felfújódott" a bőr, és nagyon fájt neki. Vastagabb, piros lett.
A kózházban szerintem a súlyosságtól függően vagy hagyják, vagy kezelés, ami pár hetes szteroidos krémezés (lehet ilyenetek volt), majd a maradék felrántása lett nálunk. Nem akarlak ijesztgetni, csak remélem hogy ez kimarad az életekből. Meg ami utána van :(
Nekünk azt mondta a doki, hogy van akinéle lehet várni 3 évig, de mi voltunk akiknél egy évesen meg kellett volna csinálni. Persze ez gyanús hogy csak utólag volt ilyen egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!