Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nuk Fhirst Choice cumisüveget...

Nuk Fhirst Choice cumisüveget használ valaki babája? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
3 napja vettem egy Aventet, de orrán-száján folyik belőle a tápszer. Le szeretném cserélni, de nincs havonta felesleges 2-3 ezer forintom hibás, folyatós, rossz minőségű cumisüvegekre. Szeretné egyet venni, de az megfeleljen.

2012. jan. 14. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan így jártam az Aventtel. Váltottunk Tommy Tippeere, az teljesen bevált.

A Mam üvegekről hallottam még jókat. A Nukot nem igazán ismerem.

2012. jan. 14. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált. Nem folyat, mégis könnyen iszik előle a kislányom. Tejesnek és vizesnek is ezt használjuk.
2012. jan. 14. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Tommy Tippee-ból itta a vizet,és az evéshez Nuk-ot használunk,ezek nekünk nagyon beváltak!
2012. jan. 14. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van, 2-ő is, de egyiket sem használtam, mert eddig szopizott a fiam, most meg már csőrösből iszik. Van hozzá 2 tejes, meg 2 teás cumim. Szóval érdemben nyilatkozni nem tudok, de én is olyat vettem anno. Egyébként MAM cumink, és MAM csőrösünk van.
2012. jan. 14. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi csak Nuk first choice üvegeket használunk teásnak és tejesnek is,vagyis most már átalakitottuk csőrösnek,mert van hozzá szilikon csőr is amit külön is lehet kapni,és igy itatópohár lesz,és még üveget sem kellett újat vennem csak a csőrt 645ft volt hozzá! :)

Szóval én ajánlom Neked,mert nagyon jó,sosem folyt,jól,könnyen tisztitható!

Nekünk ilyen van:

[link]

2012. jan. 14. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Aventról váltottunk az általad írt típusra, mert 6 hónapos korában egyszer csak nem fogadta el az Aventet. Azóta is csak Nuk First Choice cumisüvegeink vannak, csak az etetőcumit cseréltem rajta. Jól bírja a sterilizálást, könnyen tisztítható, a kisfiam nagyon szereti. 12 hónapos.
2012. jan. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!