Mivel mossátok ki a cumisüveget?
Figyelt kérdés
3 hónapos lányomnak naponta vagy 2 naponta sterilizálom a cumisüveget és cumikat, de közben hagyományos mosogatószerrel mosom és öblítem ki. Helyes??? Vagy váltsak csak öblítésre?2011. dec. 27. 14:31
1/6 anonim válasza:
Cumimosó kefével, sima forró vízzel mosom. Kb. hetente-kéthetente sterilizálom. Semmi probléma nem volt még sosem. Külön csepegtetője van, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Szerintem sterilizálás előtt fontos a zsírmaradványok eltávolítása is, ahhoz pedig mosogatószer kell, nem elég az öblítés.
Én mosogattam, de nem sterilizáltam, igaz, szoptattam a gyerekeimet, és egyik sem volt koraszülött, immunhiányos vagy más beteg. Ilyen esetekben szerintem is fontos a maximális védelem.
Remélem, te csak szimplán óvatos vagy.
3/6 anonim válasza:
Én is használtam mosogatószert, így sokkal könnyebben ki tudtam mosni.
4/6 anonim válasza:
Külön szivacsa van a babám motyóinak, elmosogatom mosogatószerrel,alaposan hideg vízben elöblítem és forró vízbe teszem a cuccokat. Hetente főzöm ki! Eddig semmi bajunk nem volt! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor helyes a mosogatószer, hiszen zsíros a tejpor is és a külön kefe természetes, az alapos öblítés is és a heti egyszeri sterilizálás elég lesz. Szuper, kevesebb dolgom lesz. Szép estét nektek és köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 27. 16:24
6/6 anonim válasza:
Kimosom kefével majd sterilizáljuk egy fél vagy 1órát majd leszárítjuk hetente 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!