Velem van a baj, hogy gusztustalannak tartom ha valaki használt cumit, cumisüveget árul?
Aki azt se teheti meg, hogy 500 forintos cumisüveget vegyen, annak a használt 200 forintos is megteszi.
Nyilván, akik cumisüveget árulnak 'használtan', azok nem úgy néznek ki, mint amit a kutya szájából húztak elő.
Én is eladtam már használt cumisüveget, amit 1× próbáltunk ki... ennyi, 'használt'. 5ezerért vettem a csomagot a lányom betegsége miatt, nem vált be. Ezért adtam el, semmi problémája nem volt és még ajándék cumifejet is kapott az anyuka, aki megvette, mert anno én is vettem a cumisüvegekhez külön, hátha beválik és szükség lesz rá.
Ennyi erővel használt ruhát se vegyél, mert azt is használta valaki.
Nem vennék fogkefét használtan.
Nyilván, akik a cumisüveget árulják, azok sem full használtak max 1-2 alkalommal.
Nem tudom, hogy te milyen üvegeket vagy cumit láttál, ami használtan volt eladó..
vaterán tényleg vannak olyan cumisüvegek amiket sz...á használtak, tök látszik rajtuk. de ezzel még nem lenne baj, ha mondjuk 1Ft-ért felteszi és vigye aki nem tud újat venni, na de szinte annyiért árulják mint újonnan :D
mondjuk tegnap magamnak nézegettem ruhákat és találtam egy nagy csomag használt bugyit :O agyam eldobtam, ezek után meg sem lepődöm már egy cumisüvegen...
Én sem vennék használt cumit...
Láttam olyan aukciót is, ahol az egyik mellé adtak ajándékba még egyet. Azért ajándék, mert azt nagyon sokat használták... Így le volt írva...
Magát a cumisüveget talán megvenném, de a rávaló cumit már tuti nem...
Kedves első!
A használt ruha és a használt cumisüveg között tátong a szakadék. Ezt gondold át mégegyszer!
És még valami. Nem leszek népszerű, de aki 400-500 forintért nem tud venni egy új cumisüveget a gyerekének, az tényleg ne vállaljon be addig babát, amíg kicsit nem jön helyre anyagilag. Mert az a legkisebb tétel. És akkor még hol van az esetleges tápszer, pelenka. Hogy többet ne is említsek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!