Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MIkor kezd el nézegetni a...

MIkor kezd el nézegetni a babakocsiban?

Figyelt kérdés
7 hónapos a babám, de egyenlőre csak sír, ha felültetem a babakocsiban, mindig csak aludni akar vízszintesben. Ha viszont felébred akkor meg csak nyöszörög. Bár biztos kényelmetlen lehet neki a bundazsák.
2012. jan. 13. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Babafüggő. A fiam örökmozgó, korán mászó-járó volt, nem is érdekelte más csak hogy tornázzon. Olyan 8-9 hósan is csak rövid ideig nézelődött, 15 percet bírt, aztán mehetnéke volt.Otthol sem nézte hogy ki mit csinál, el volt foglalva a saját dolgaival.

A lányom nyugis, nézelődős itthol is, 3 hósan felemeltem a mózes hátát, nézegette a faleveleket, meg amit látott. Most 6 hós de már régóta itthol abban tölt a fél napot, és kint is elvan benne fél-3/4 órát is ébren, többet nem próbáltam.

Próbáld ki hogy bent is belerakod, hátha úgy rájön hogy nézelődésre is jó.

2012. jan. 14. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!