Mennyi idős volt a babátok, amikor már úgy toltátok a babakocsiban, hogy nem titeket nézett, hanem a menetiránnyal szemben volt?
És hogyan viselte, hogy nem lát titeket folyamatosan?
Most vettünk egy sport babakocsti, félek, hogy a fiam mit fog hozzá szólni, hogy nem lát engem. 8 hónapos.
Utolsó!Érdekes a cikk.:)
Én sem fordítottam meg sosem,és most a kicsinek is olyan kocsit vettünk,ami 2 irányból tolható(akkor fordítom meg csak ha amúgy a szemébe sütne a nap v befújna az erős szél).
Nekünk Espiro magic4 van. Nagyon szuper.
Szerintem nem ezen a napi kb.2 órán múlik, hogy mennyit beszélget az ember a gyerekével...(pláne mivel az enyém egyenlőre az út nagy részében alszik:) )Ez is egy olyan dolog, hogy kinek mi válik be jobban, melyik fajta kocsi a kényelmesebb.Nekünk nagyon fontos volt, hogy könnyű legyen,mivel másodikon lakunk és nincs lift. Ez a kocsi csak 6kg.:)+nagyon kicsire össze lehet csukni. És nem érzem rosszabb anyának magamat, mert amíg sétálunk nem beszélek folyamatosan a fiamhoz.A gyerekkel való foglalkozás nem itt kezdődik :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valóban nem ezen az időmennyiségen múlik a kapcsolat és a kommunikáció a gyerekkel.
Én igazából azért akartam szemből tolható kocsit,mert idegesített,h én nem látom a gyereket.Volt egy hátulról tolhatós kocsink,mire ránéztem a gyerekre(pár perc volt)egy hatalmas poloska mászott a cumiján!!!!!Azóta mániám h lássam a gyereket,nem szállt e rá darázs v más bogár.Így vagyok nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!