Mennyi idős volt a babátok, amikor már úgy toltátok a babakocsiban, hogy nem titeket nézett, hanem a menetiránnyal szemben volt?
Figyelt kérdés
És hogyan viselte, hogy nem lát titeket folyamatosan?
Most vettünk egy sport babakocsti, félek, hogy a fiam mit fog hozzá szólni, hogy nem lát engem. 8 hónapos.
2012. jan. 11. 06:00
21/22 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor váltottatok sport részre? 3.5 hónapos a lányom és nem tudom meddig fogjuk tudni használni a mózest. Bár direkt nagyot vettem, még akkor is ha dög nehéz, mégis úgy néz ki, hogy hamarosan váltani kéne. Vagy ha jön a tavasz, kevesebb ruha kell majd neki, akkor több helye lesz?
22/22 anonim válasza:
1 évesen, pár nappal ezelőtt. Én nagyon szerettem, hogy látom folyamatosan, mert korababa volt, folyton figyeltem, hogy rendben van-e. Ráadásul nem szeretett babakocsiban lenni, ha nem látott engem, akkor sírni kezdett. Most viszont kinőttük az előző kocsit, és az új csak egy irányba tolható, így most menetiránnyal szemben utazik. Furcsa, de azóta szinte azonnal elalszik, ahogy elindulunk, és amikor felébred, boldogan gagyog. Én pedig gyakran megállok, hogy mutogassam neki a "sok érdekeset"!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!