Fura kérdés-frappáns válasz?
Figyelt kérdés
Milyen furcsa(vagy idegesítő) kérdést szoktak Neked feltenni babáddal kapcsolatban? És milyen jópofa válaszokat adsz ilyenkor?
Pl: nem rég találkoztam egy ismerősömmel akit 2-3 éve nem láttam és a babakocsiban alvó kisfiamra mutatva megkérdezte: a tiéd? Mire azt feleltem: nem, kölcsön vettem a szomszédtól.(elsőre el is hitte)
2012. jan. 12. 13:56
31/33 anonim válasza:
nekem is a kedvencem a kislány?(fekete babakocsi,kék overall,kék takaró,kék sapi és cumi:))jah az!szopik még?mi közöd hozzá?de komolyan...persze ezeket magamban kommentálom!Az új két kedvencem apósom szobatiszta már?nyáron bízzunk benne nem kell pelus....8 hónapos most!!!!A következő költözés előtt állunk így sok lakást megyünk nézni meg hozzánk is jönnek a 80% elsüti azt a poént,hogy csak ha a gyerek is jár a lakáshoz akkor kell nekik,vagy ha mi megyünk őt kérik...már ez is unalmas... vásárlásnál többször halottam már,hogy őt is itt vette??melyik soron van?rakja a szalagra és mondja a pénztárosnak,hogy őt is megvenné!mindig mondom nincs magának annyi pénze,a földön sincs amiért én őt odaadnám bárkinek!!!!!!
32/33 krisztivan válasza:
Vásárláshoz kapcsolódik:Ő is eladó?
Válasz:majd egy év múlva,addigra már haza szökik:-))
33/33 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés,nagyon jók a válaszok!Csomót tudnék én is írni,de az örök hülye kérdés idegenektől számomra:(ja,ikreim vannak)mind a kettő a tied????-nem,direkt vettem ikerbabakocsit,hogy lehozhassam a szomszédét is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!