Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik kérdés/válasz volt...

Melyik kérdés/válasz volt számodra a leghasznosabb?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nah ennek most mi értelme?

Jobb lesz a napod ha megtudod?

2010. nov. 18. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, jobb. Tegnap volt egy kérdés, hogy kinél melyik kérdés verte ki a biztosítékot. Arra egyből özönlöttek a válaszok. Persze, ha dícsérni,megköszönni kell akkor mindenki hallgat.
2010. nov. 18. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen volt, de konkrétat nem tudok mutatni, mert én alig szoktam kérdést kiírni, inkább ha érdekel valami, visszakeresek a régiekben. Tudod, az emberek sajnos a negatív dolgokat jobban megjegyzik, mint a pozitívakat, így van ezen az oldalon is... sajnos.
2010. nov. 18. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van! Tényleg szemétég, hogy a pozitívra senki nem ír. Nálam több hasznos válasz is volt, a leghasznosabb a mosással volt kapcsolatos. Gyümölcsfoltra, és más egyéb foltra jó a zöld Cif, ezt itt mondta egy anyuka:-) És az i jól szokott esni, amikor a rossz alvó fiamról kiderül, hogy nem is annyira rossz alvó:-D Meg volt a babakonyhás, receptes, lázcsillapításos... Szóval köszi a segítséget:-)
2010. nov. 18. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem muszáj saját kérdések közül választani. Nekem a 13:11-es válaszoló sorai nagyon sokat értek. Köszönöm neki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. nov. 18. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Ha választani kell, akkor ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Itt ismerkedtem össze 3 nagyon aranyos anyukával, akikkel hosszan tartottuk is a kapcsolatot, de egy ideje eltűntek.. :((((
2010. nov. 18. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért nagyon durva, hogy csak ennyien írtatok.
2010. nov. 19. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg feltettem egy kerdest mikor par napos volt a fiam es nagyon jo valaszokat kaptam. (Most mar 16 honapos)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2010. nov. 19. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szopival kacsolatban kaptam itt nagyon jó válaszokat! Stefixtől. Ja meg amikor kengurut akartam venni egy anyuka átcsábitott egy másik oldalra ahol nálam okosabbak tudják hogy a kenguru nem jó s hogy a MT jobb:)

Gyerünk!Csináljunk ide is sok poz esetet!

2012. jan. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!