Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú üveges bébiétel...

Milyen márkájú üveges bébiételek léteznek? Melyik márka az, ami nektek bejött leginkább?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 19:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan erre gondoltam, mint a 9:38as válaszoló, mikor azt mondtam hogy inkább főzzetek, csak én nem akartam veszekedést kezdeményezni. :)
2012. jan. 20. 22:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik szerint "inkább főzzetek": nem ez volt a kérdés, erről már épp elég vita indult itt a gyakori kérdéseken, a kérdező nem erre volt kíváncsi. Zárjuk le a vitát.
2012. jan. 21. 17:27
 23/24 anonim válasza:
Azért tette fel a kérdező a kérdést, mert ez érdekelte, nem pedig, hogy ki miért nem saját főzettel eteti a gyermekét. Én is jobban szeretem azt amit én főzök neki, de néha üvegeset kap, mert azt hozza az élet. Amúgy én mostanság a Hipp repceolajos kajájával nem vagyok kibékülve, szörnyű íze van, a gyerek szó szerint öklendezik tőle. Mondjuk mi barackimádóak vagyunk, és a Kecskemétit szoktuk ezügyben fogyasztani. Fóleg így télen, az általam főzött kaját dúsítom vele. Tehát szerintem jó ha van üveges kaja a háznál és örüljünk annak is, ha tudunk mi főzni minden igényt kielégítően a gyermekünknek. Tehát az én ajánlásom a Kecskeméti, de mérvadó nálunk az volt, hogy ne legyen túl bonyolult íz, azzal nem bukhatsz nagyot, bármelyik mellett döntesz is. Ahogy többen is írták előttem, a bio mindig jobb ízű. Amiben meg van valamilyen karakteres íz, azt előtte szerintem próbáld meg szólóba megkóstoltatni vele. Nálunk halas, zöldborsós és a már korábban említett repceolajos kaják szóba se jöhetnek példának okáért. Remélem tudtam segíteni.
2012. jan. 23. 20:09
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2012. jan. 24. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!