Melyik pelenka márka ez? Ma kaptam egy db eldobható pelust, aminek nem tudom a márkáját, de nagyon jó volt.
Figyelt kérdés
4-es méret volt, a mintája: egy fán volt egy hinta azon hintázott egy űrlény és a fán volt valami csiga szerű, hátulról meg ugyan ez, csak a hátuk látszott. Tudja valaki milyen fajta?2011. dec. 10. 21:04
1/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van ilyen hátulról látszik ugyanaz. Ez BElla Happy pelus..
3/8 anonim válasza:
Túl nagy csomagot ne vegyél. Én is először jónak ítéltem a Bella Happy-t, aztán bevásároltam belőle, mert akciós volt. Egyszer egyszer jó volt, amúgy valahogy állandóan kifolyt belőle a pisi. Állandóan ruhacsere.. Ha erre gondolsz, én nem ajánlom.
4/8 anonim válasza:
szia! megkérdezhetem, hogy tépőzáras vagy ragasztós a becsatolója? köszi
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Ment a kezecske. Rágugliztam, nem vagyok benne biztos, hogy ez az a pelus, mert igaz, hogy nincs magáról a pelusról kéo sehol, de a csomagoláson mintha úgy látnám, hogy a minták kissé stilizáltan lennének ráfestve, ezen ami nekünk volt pelus, meg olyan szép "élethű" volt a minta, na mindegy azért veszek egy kis csomagot és kipróbáljuk. Biztos nem veszek agy mennyiséget, amúgy azt tudom, hogy minden gyerekre más pelus a nyerő, nekünk amúgy Libero vált be a legjobban, de úgy néz ki, hogy allergiás lett valamire a pelenkából, most Pampers Care-t vettem neki, de ez horror áron van, illetve olyan furi az egész pelus. Köszi még egyszer mindenkinek!
2011. dec. 12. 07:57
6/8 anonim válasza:
szerintem amire te gondolsz, az a Spar-os Pretty Baby pelenka, az néz ki pont ugyanígy, amit leírtál. Egy sárkányszerű hintázik, fent a ragasztó részénél meg egy csiga van.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez aaaaz! Igazán köszi :)Ment a kezecske :))
2011. dec. 22. 11:46
8/8 anonim válasza:
:)) köszi, örülök, h tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!