Melyik az éjszakai pelenka? (Márka érdekel)
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 13:19
1/10 anonim válasza:
Szia! Lehet a Pampers Sleep & Play-re gondolsz. Nem kimondottan vannak éjszakai pelenkák, általában az összes jobbfajta pelus kibírja az éjszakai pisiket.
2/10 anonim válasza:
Nekünk éjszakára a Huggies Prémium vált be, előtte mindenben átázott. De én sem hallottam kifejezetten éjszakai pelusról.
3/10 anonim válasza:
Szia! Én pár héttel ez előtt feltettem ezt a kérdést,mert én is azt hittem van éjszakai pelus. Nincs. Nekünk állandóan kifolyt a pisi éjjel, Pampers SLeep&Playt veszünk azóta a lányomnak és nem kell folyton öltöztetni és ágyat bontani. Ezeknek nagyon jó a nedvszívó képességük.
4/10 anonim válasza:
Nekünk a Libero vált be, az végig gumis. A lényeg, hogy jól rögzítsd, és akkor nem folyik ki a pisi.
Vaalmint a DM-es Babylove is kibírta az éjszakákat a 18 hós fiammal, csak azért váltottunk Liberora, mert csak 300 Ft volt a két márka között...
5/10 anonim válasza:
Én a Pampers activ baby-t, Libero-t és a lila Tescós pelust használom. Mikor melyik akciós. Még egyikkel sem volt gond pisi kifolyás miatt. A híg és nagy mennyiségű kakit pedig azt hiszem, egyik sem fogná meg (ez utóbbit azért írtam, mert erre viszont volt példa). 5 hós kisfiú anyukája
6/10 A kérdező kommentje:
Babámnak a pisije folyik ki(7 hós) 1 hete.Már sokat kipróbáltam,ezért érdekelt a véleményetek.
2009. okt. 2. 15:24
7/10 anonim válasza:
Hány kiló?Próbáld meg nagyobb méretet.
8/10 anonim válasza:
Nekünk éjjelre a Libero vált be a derékgumírozása miatt.
9/10 anonim válasza:
Nekünk a Huggies és a Libero és a Rossmann-os pelus vált be éjszakára.
10/10 anonim válasza:
7 hós, 9.2 kiló,74 centi, ejjel-nappal a dm-es alana ökopelenkát adom a bebire, 7-18kg-ig valót, nagyon bevalt, és raadasul környezetbarat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!