Milyen márkájú üveges bébiételek léteznek? Melyik márka az, ami nektek bejött leginkább?
Hipp és Kecskeméti - ezt a 2 márkát ugyanott, ugyanabban a gyárban készítik, de mivel a HIPP egy nemzetközi márkanév, árban sokkal húzósabb. A Kecskeméti szerintem nagyon jó ízre, bár a gyümölcsös és a gyümis-húsos ételek egy része nagyon folyós, sűríteni kell. Szerintem minőségre a Hipp az egyik legjobb márka.
OVKO - ezt Szlovákiában gyártják, de szerintem elég jó, elfogadható és vannak olyan ízei, amelyeket más cég nem készít (pl. mangó). Árban kedvező.
Hamanek, Hamé - talán ezek a legolcsóbbak nálunk, Rosmannban sokszor van akció, szerintem ezek nem annyira jók, legalábbis a gyerekeimnek nem nagyon jött be, kivétel az áfonyás, ill. már ők is gyártanak Bio-t, azok jobbak. A gyümölcsösek nagyon édesek.
Müller saját márkások: Bebivita, Alete - szerintem ezek is jók és árban kedvezőek. Elég sokféle ízt gyártanak.
Univer - viszonylag keveset vettem, de pl. zöldborsó, sárgarépa bejött.
Babydream ill. Babylove - a Dm és a Rossmann saját márkái, néha-néha vettem, ha akciós volt, főleg a bébidesszerteket.
Alnatura - DM-ben a bio bébiétel sorozat, ezek szerintem nagyon jók, szerették a gyerekek, árban a drágábbak, legalábbis a középkategóriások közé tartozik.
Nestlé - nagyon ritkán vettem, környékünkön nem nagyon kapható. A bolognai spagettiből kaptam egyszer egy 6-os csomagot, azt nagyon szerette a kisfiam.
Képzeld, én szoktam főzni is, meg bébiételt is veszek.
És szerintem mások is.:)
Nem csipkelődtem, csak nem értem, miért kell azt feltételezni, hogy nem főzünk.:)
Elmondom, miért veszem: nagyon kényelmes. Mi sokat megyünk, a kocsiban a bébiételmelegítő, bármikor etethetek. A másik, hogy más az íze, mint az itthoninak, és szeretném, ha sokmindent megenne, hogy később az oviban se legyen gondja. (Tapasztalatból mondom, sajnos) Nem mindig van időm meg kedvem főzni, sok a másik gyerek elfoglaltsága, stb.
Tehát én és sok ismerős anyuka kombinálja így. Én se sértésnek szántam a választ, bár a kissé provokatív volt a hozzászólásod.
Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy tudja,akarja. Mi csemetéink ettek konzerveket, mert 13 hónap van köztünk. Elég volt velük játszani,pakolni,mosni,vasalni,stb így néha ezeket ették.
On is legyek, Hipp és Dm-es kajákat ettek. Kecskemétit marha nehéz kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!