1 eves lanyom neha nem hagy lepni se mert rajtam log, nagyon nagyon szeretem de neha elszakad a cerna es beleutok konyhapultba, pszichopata vagyok, mivel hogy tudnam leaalitani "duhomet"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 18:09
11/14 anonim válasza:
én ha ilyesmit csinálok, utána mindig mondom neki, hogy anyának ma rossz napja van, ezért "veszekedős". Most még persze úgy sem érti, de idővel, később, remélem ebből kialakul, hogy majd megosztjuk egymással a gondjainkat.
Egyébként nagyon sokat magyarázok neki, szép szóval, hogy mi miért jó, vagy rossz, amit csinál. Nekem az is bevált, hogy pár másodpercig nem foglalkozok vele, hagyom, hogy visítson, és megpróbálom kívülről nézni magunkat, úgy könnyebb higgadtnak maradni. Egyébként az nem baj, ha kicsit mérges vagy rá, mert így tudja, hogy rosszat csinál.
12/14 anonim válasza:
merre felé laktok? Én is angliában nevelem a babát
13/14 A kérdező kommentje:
londonban elunk,nem konnyu egyedul.a parom is dolgozik es ahol tud segit csak hat kikapcsolni csak akkor tudunk ha alszik
2012. jan. 13. 22:02
14/14 anonim válasza:
kár, hogy nem olyan közel vagy, jó lett volna valakivel eljárkálni játszótérre aki magyar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!