Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébi étel vagy saját készítésű?

Bébi étel vagy saját készítésű?

Figyelt kérdés
Fél éves kor után ti, ha már hozzátápláltatok mit adtatok? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a gyerekorvos az üveges ételt ajánlotta, mert azt jobban szeretik a gyerekek. ??
2012. jan. 11. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én anyám régimódi okítása hatására minden áldott nap főzök a babának. Néha kicsit fárasztó, de végül is úgy vagyok vele, hogy ez a dolgom, ezért vagyok vele itthon, hogy a legjobbat kapja. Én úgy érzem az üveges ételek nem friss ételek és biztos nem olyan egészségesek, akármilyen sok is az ízvariáció köztük. Meg állítólag aki bébiétellel eteti a babát annak a gyereke később nagyobb eséllyel nem fogja megenni amit anyu főz, hiszen nincs hozzászokva ahhoz az ízvilághoz. De nyilván én könnyen beszélek, nekem csak 1 gyerekem van és tényleg jut idő arra, hogy főzőcskézzek, meg örömöm is lelem benne, hogy mindent megeszik szépen, amit csinálok. :)
2012. jan. 12. 01:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Én jól főzök és szereti :P

viccet félretéve: főztem neki, mert nem volt számomra nagy fáradtság

2012. jan. 12. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Saját készítésűt adok neki, mert az olcsóbb. Van itthon üveges is tartaléknak. Sokkal egyszerűbb lenne mondjuk üvegest adni, de miért adjak ki 200 ft-ot egy üveg répapürére, ha azért már majdnem 2kg répát kapok? :)
2012. jan. 12. 10:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Én is azzal értek egyet, hogy főzzünk is a babának és lehet otthon üveges is, ha esetleg nem volt idő rá, vagy el kell menni valamerre.

Ebben a nagy biozásban sem hiszek annyira. Manapság már minden szennyezett valamennyire, sajnos elkerülhetetlen. Az viszont tényleg egy jó gondolat, hogy hiába tök szuper egy üveges étel, megfelel minden követelménynek, mégsem friss.

2012. jan. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!