S. O. S! Elég majdnem 6 hónapos babámnak ennyi étel egy nap?
Figyelt kérdés
Igazából aggódom,mert csak 4x eszik, 4 óránként,nem nagy evő sajnos. Gyümölcsöt nem akarja elfogadni csak a banánt azt is ritkán.
Reggeli:130-180 ml tápszer,nagyon ingadozó mennyit eszik.
Ebéd:190 gramm (egy üveg)főzelék
Uzsonna:190 gramm bébi desszert,korának megfelelő
Vacsora:130-180 mili tápszer. 180 a max,az is nagyon ritkán
3 kilóval született,most 6900 gramm és 67 cm
2012. jan. 8. 21:35
1/3 anonim válasza:
Ha tűr tőle, nem sír, akkor szerintem elég. Annyit adj neki, amennyi jól esik neki. Ne tömd fölöslegesen.
A reggeli és az ebéd közé iktass be szerintem egy kis gyümölcsöt. Ha csak a banánt fogadja el, akkor kombinálj. Alma+banán, barack(üveges) + banán.
Az almát keksszel sem szereti? Uzsonnának meg próbáld meg a tejpépet.
A lényeg, hogy a kb. 500 ml tejalapú étele meglegyen.
2/3 anonim válasza:
A súlygyarapodása jó, mivel megduplázta bőven a súllyát. A bébidesszert nem tudom mit takar, mert azt gondolnám, hogy gyümölcsöt, de azt írtad azt nem szereti. Na mindegy, uzsira tényleg kaphatna tejpépet, vagy ha azt nem szereti, akkor akár főzeléket is
3/3 anonim válasza:
Pont ezzel küszködünk mi is :D És pont megegyezik minden adat :) Furi! Ugyanennyi a súlya neki is :) Ha nem sír ne aggódj! Én kínálom sokszor! Hm...! Ez van a mi babáink nem nagy étkűek! Én most vettem neki Nestlé baby pudingot banánosat (mert azzal mindent el lehet adni neki ) :D Na azt nagyon eszi :D Próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!