Sajtot, túrót, joghurtot adhatok már 9hós babámnak? Ha igen mivel szoktátok adni, mibe keverjem, vagy milyen étel mellé adjam?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 17:10
1/4 anonim válasza:
Én túrót főzelékbe kevertem, sajtot kenyérrel, joghurtot magában. Adhatod neki nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Én sajtot is főzelékbe (vagyis inkább krémlevesbe) szoktam, tenni, túrót pedig úgy 10 hónapos kor körül már túrógombócnak (kukoricadarával szoktam csinálni), abból kicsi darabokat törve kézből nagyon szerették a gyerekeim. Natúr joghurtot és kefírt pedig meglepően nagyon szerették csak úgy magában - bezzeg nem úgy most:-)
3/4 anonim válasza:
Én így vezettem be a lányomnál ezeket:
8 hónaposan evett először túrót gyümölccsel.
Joghurtot 9 hónaposan kapott, szintén gyümölccsel összekeverve.
Sajt 9 hónaposan meleg főzelékbe keverve.
4/4 anonim válasza:
Sajtot 7,5 hósan kapott a főzelékbe. Joghurtot szintén 7,5 hósan magában. Túrót 8 hósan gyümivel. Most 9 hónapos és joghurtból már Jogobella gyümiset eszik. De ezt a kukoricadarás túrógombócot ki fogom próbálni :) Köszi az ötletet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!