Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldottátok meg?

Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kislányom, tervezzük a kistesót mert azt szeretnénk, hogy kb. 2 év legyen köztük. Bizom benne, hogy ebben a hónapban összejött a 2. picur, de még nem tudom, majd jan. 22-23-ra nem várom. (Viszont szokatlan mensi előtti görcsölésem van pár napja és fáradékonyabb is vagyok úgyhogy reménykedem)a kérdésem pont akkor fogalmazodott meg bennem amikor elaludt a picurkám én meg neki akartam állni rendet rakni, de helyette le kellett dölnöm olyan fáradtság jött rám! Már csak napi egyszer alszik a kislányom általában napi 2 max. 2és fél órát. Az idő alatt szoktam megcsinálni azokat a munkákat amit nagyon nem lehet mellette.Mert nehéz mellette csinálni a dolgomat, igényli, hogy vele játszak, amit imádok is,ezért szoktam igyekezni amig alszik. Pihenni is csak akkor lesz időm mellette amikor alszik. A kérdés lényege: Hogy oldottátok meg, hogy azért rend is legyen meg pihenni is tudjatok, mert hát a 2. babát is nagyon szeretnénk? /Bocs, hogy hosszú lett./
2012. jan. 11. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A terhesség, nem betegség, csak állapot. Én is fáradékony voltam, de ez nem jelenti hogy feltétlen le kell feküdni. Semmi baja nem lesz se neked, se a babának ha nem fekszel le. Első terhességednél nem dolgoztál?
2012. jan. 11. 12:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, otthon voltam, mert sajna nem volt munkám. Igaz amit írtál, de még hosszabb lett volna ha én is mindent részletezek. Az első terhességem előtt kétszer elvetéltem, hála istennek a harmadik velünk maradt. Remélem majd ha most összejön se lesz gond. Akkor mondták is, hogy pihenjek sokat, amit én meg is tettem. A doki már a 7. héten táppénzre akart venni, csak hát sajna nem volt honnan. Mi akarjuk a másodikat én nem is panaszkodom, csak érdeklődőm. Nem mindennap, de pl. ma is muszáj volt picit ledőlnöm, a fáradtság sem jön mindig egyformán, de azért kösz a választ.
2012. jan. 11. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért így más. Ezek olyan lényeges információk amiket nem ártott volna beírni az indítóba. Így tényleg az van hogy hagyod a háztartást, és pihensz mikor tudsz. Tűzoltás jelleggel megcsinálod amit nagyon muszáj, és a párodnak is többet kell majd segítenie.
2012. jan. 11. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor most már csak abban bizok, hogy tényleg összejött a baba és azért lettem fáradtabb, köszi a választ!
2012. jan. 11. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Remélem minden rendben lesz!

Sok sikert!

2012. jan. 11. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 22 hónap van közöttük a 23. héttől kinyíltam így pihennem kellett(volna)örökmozgóm mellett.

Délelőtt együtt takarítottunk, persze csak lazán, ha elfáradtam megpihentem, fekve játszottunk, vagy beraktam egy mesét és feküdtem mellette, Ő is csak 1* aludt és akkor szigorúan én is aludtam bármi volt, hála az égnek van mosogatógépem abba csak belepakolok, és már rend is van a konyhán.Főzni úgy főztem akkor is és most is, hogy előző nap előkészítettem a hozzávalókat és másnap csak fel kellett tenni ált. 2 napra főzök, Most a nagy 6 körül kel, reggeli rendrakás ebéd odarakás kicsi 8 körül kel etetés mosás stb... 10 körül kész a kaja akkor elmegyünk egy 1,5 órás sétára haza ebéd alvás du is néha kimegyünk, meg játszás ált-ban a du szabad addigra kész vagyok mindennel, csak balesetek esetén kell porszívózni az meg pár perc este jön Apa vacsi, előkészítem a másnapra valókat, fürdés evés fekvés.

Nekem az volt a legrosszabb, hogy nem emelhettem fel a kicsi lánykám, de már végre vége ennek és itt vannak nekem épen egészségesen és ez a legfontosabb imádják egymást:)

Kívánom, hogy a babóca miatt legyél fáradt:))

2012. jan. 11. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!