Csak én NEM parázom túl a sterilizálást?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és heti egyszer sterilizálom a cuccait. Más is van ezzel így?2012. jan. 10. 12:27
11/12 anonim válasza:
2gyerekem van (8,5 év és 4,5 hó)én már nem sterilizálok. Igaz, hogy szopiztatok és csak első használatkor főztem ki a cumit és a cumis üveget. A cicimet se mosom állandóan (2 óránként szopik). Eddig nem volt semmi bajunk.kop-kop-kop
12/12 anonim válasza:
Minden használat után ecettel elmostam/elmosom a cumisüveget + cumifejet, kb. kéthetente kifőztem mikrós sterilizálóban (annak a vizébe is tettem egy kis ecetet, 2 hós korától kb. 7 hós koráig). A kifőzés is inkább azért volt, mert nagyon zsíros-ragacsosak voltak az üvegei a tápi miatt. De mostanában már nem is főzöm ki, csak jó forró víz + ecettel, cumisüvegmosóval kimosom (7 hós korától, most 1 éves). Feleslegesnek tartom a túlzott "bacimániát", hiszen bacit akár 2 méter távolságból is benyelhet pl. egy rosszul irányzott tüsszentésnek köszönhetően. Arról nem is beszélve, hogy mikor majd elkezdi felfedezni a lakást, hiába takarítasz nap mint nap, és lesz a padló olyan, hogy enni lehetne róla, biztos lesz egy-két sarok, repedés, pici rés a bútor és fal között, ahova az ő kis ujja befér, és élvezettel fogja a bacis porcicákat benyelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!